Oaspeții sunt așteptați la Ferma Dacilor de Paște. „Pentru că Paștele este despre legătura dintre om și Cel de Sus”

Autor: Bianca Vidoi

Oaspeții sunt așteptați la Ferma Dacilor de Paște

Sursa: Facebook Ferma Dacilor

După 5 luni de la incendiul de la Ferma Dacilor, proprietarul, Cornel Dinicu, a decis să deschidă porțile cazării pentru ziua de Paște.

Cornel Dinicu este patronul de la Ferma Dacilor, acolo unde în urmă cu 5 luni a avut loc un incendiu în care și-au pierdut viața 8 persoane. Locația își va deschide porțile în ziua de Paște, cu ocazia unui picnic.

Ferma Dacilor așteaptă noi oaspeți în ziua de Paște

8 persoane și-au pierdut viața în incendiul ce a avut loc la data de 26 decembrie 2023, la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova.

La cinci luni de la acest eveniment nefericit, patronul Cornel Dinicu a decis să deschisă iar porțile pentru oaspeții ce își doresc să petreacă ziua de Paște în acel colț de rai, așa cum este descris pe rețelele de socializare.

Acest eveniment are ca și scop împărtășirea unui mesaj important cu ajutorul Sfintei Lumini pe care oamenii o iau la miezul nopții, mai exact prețuirea vieții. Ferma Dacilor își așteaptă oaspeții de Paște, deoarece acesta este momentul în care patronul consideră că legătura dintre Dumnezeu și oameni este cea mai puternică.

Citește și: Cornel Dinicu va fi cercetat sub control judiciar! Patronul de la Ferma Dacilor scapă de arestul la domiciliu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Luăm lumină împreună!
Și o dăm mai departe, arătând cât de mult prețuim viața.
De Paște, Ferma Dacilor vă așteaptă cu brațele și sufletul deschise, la un picnic în FAMILIE.
Pe iarba verde, cu cortul, cu pătura, cu rulota vă așteptăm să ne bucurăm de natură, de prietenie și de tot ce avem mai bun în noi.
Pentru că Paștele este despre legătura dintre om și Cel de Sus, dintre Dumnezeul din mine și Dumnezeul din tine, este despre unitatea FAMILIEI.


Vă așteptăm cu drag!
Familia FERMA DACILOR”, este descrierea postării prin care Ferma Dacilor anunță evenimentul din ziua de Paște.

La Ferma Dacilor a avut loc o slujbă pentru persoanele decedate

Cornel Dinicu a revenit la Ferma Dacilor după ce magistrații i-au înlocuit arestul la domiciliu cu controlul judiciar. Patronul are în plan refacerea pensiunii Ferma Dacilor, iar primul pas pentru realizarea acestui pas a fost realizarea unei slujbe de pomenire pentru sufletele celor plecați  la cele sfinte. 

Cu această ocazie au fost plantați și pomi în amintirea victimelor incendiului ce a avut loc în a doua zi de Crăciun, în total fiind plantați 150 de puieți de nuc. Persoanele ce au venit pentru a își aminti de persoanele trecute la cele veșnice, dar și cele ce au venit doar pentru a oferi ajutor, au fost surprinse cu preparate tradiționale gătite, potrivit antena3.ro.