„Aș vrea să le spun Vesticilor mei că...” Ce mesaj le-a transmis Emilia concurenților de la Insula de 1 milion, înainte de eliminare

Autor: Bianca Vidoi

Fiecare ediție din „Insula de 1 milion” îi lasă pe concurenți cu un gol în inimă

Sursa: Kanal D

Fiecare ediție din „Insula de 1 milion” îi lasă pe concurenți cu un gol în inimă, eliminările fiind tot mai dureroase pentru participanți.

Cu fiecare zi care trece pe „Insula de 1 milion”, despărțirile și eliminările devin tot mai dureroase pentru concurenți, mai ales în momentele în care cei eliminați le transmit ultimele lor mesaje. Emilia a fost concurenta ce a părăsit în această seară experimentul social „Insula de 1 milion”, iar mesajul acesteia a fost unul emoționant.

Ce mesaj le-a transmis Emilia concurenților de la Insula de 1 milion, înainte de eliminare

Legăturile, conexiunile, prieteniile și alianțele ce se formează la „Insula de 1 milion” sunt tot mai puternice, iar cu fiecare zi în plus petrecută de către concurenți în Republica Dominicană, despărțirile devin mai dureroase și semnificative. Înainte de a fi eliminată, Emilia a fost pusă în fața colegilor, așteptând ca persoanele cu care are o conexiune să o salveze de la eliminare.

Salvarea din partea colegilor nu a venit, însă Emilia este sigură că această emisiune a ajutat-o să învețe mai multe lucruri despre ea și despre puterea pe care o are în realitate.

Înainte de a părăsi competiția, Emilia le-a transmis un mesaj concurenților de la Insula de 1 milion, înainte de eliminare.

„Vreau să le mulțumesc tuturor că m-au primit cu atâta iubire. M-am simțit iubită de foarte foarte multe persoane și apreciată. Cumva m-am văzut prin ochii lor și mi s-a părut incredibil cum sunt privită de alți oameni care nu mă cunosc.

Acasă știam că sunt privită frumos, dar nu știam că la fel mă percep și oameni necunoscuți mie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aș vrea să le spun Vesticilor mei că mi-au construit aici o familie extraordinară. Vă iubesc de numai pot, îmi e foarte drag de voi și mi-aș dori foarte tare ca atunci când sunteți triști să vă aduceți aminte de mine și să zâmbiți așa puțin. Și în al doilea rând, dacă există vreodată vreo discuție între voi, cum au mai apărut, pentru că este absolut normal, suntem atât de diferiți cu toții, să nu vă culcați supărați unii pe alții”, le-a transmis Emilia colegilor ei.

Emilia a simțit după competiția de ieri că parcursul ei s-a terminat

Deși nimeni nu a vrut să o salveze pe Emilia, aceasta nu este dezamăgită, ba mai mult, Emilia este cu zâmbetul pe buze, spunând că totul se datorează unei perioade din copilăria ei, în care tristețea îi acaparase viața, motiv pentru care acum a decis să o umple doar cu bucurie. Emilia a mărturisit că după competiția de ieri, aceasta a simțit că parcursul ei în cadrul experimentului social „Insula de 1 milion”a luat final și că și-a îndeplinit misiunea.

Citește și: „Astăzi îmi pierd cel mai bun prieten de aici…”. Camelia a fost eliminată de la ”Insula de 1 milion”! Primele declarații

„Astăzi am fost la colindat prin camp-uri, să zic așa, cu urări de bine, dar fără a aștepta ceva în schimb, am spus asta pentru că cumva ieri, după competiție am simțit că drumul meu s-a cam oprit aici pe insulă, că misiunea mea s-a îndeplinit. Am spus că dacă ar fi cumva cineva care ar vrea să îmi dea brățara, eu cu siguranță o să o dau mai departe, pentru că dar din dar se face Rai, din punctul meu de vedere și consider că Raiul respectiv este mult mai potrivit pentru altcineva decât este pentru mine”, a fost mesajul emoționant al Emiliei.

Insula de 1 milion continuă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D.