Celebra Meryem Uzerli, apariție uluitoare în rochie de mireasă! Iată cum a fost surprinsă de curând, îndrăgita actriță! Fanii ei au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mai 2024, 19:05

Meryem Uzerli, surprinsă în rochie de mireasă! Fanii săi au crezut că renumita actriță se pregătește de căsătorie! Iată imaginile care au făcut furori în mediul online!

Meryem Uzerli se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei. Deși s-a născut pe meleaguri germane, tatăl ei a păstrat legătură cu țară lui natală și astfel Meryem iubește deopotrivă ambele state. Aceasta a devenit cunoscută datorită rolului magistral interpretat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Hurrem. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a fascinat publicul cu talentul și frumusețea ei răpitoare.

De curând, această și-a surprins fanii cu o apariție de senzație în mediul online, deoarece a îmbrăcat o minunată rochie de mireasă.

Meryem Uzerli, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Deși a venit pe lume în anul 1983, în orașul Kassel din Germania, Meryem Uzerli a revenit în Turcia, țară natală a tatălui ei, după ce și-a încheiat studiile în domeniul actoriei, la Hamburg.

Tânăra actrița a debutat în Germania, unde a jucat apoi câteva roluri în seriale și filme artistice de succes, iar în anul 2011 a ajuns în Istanbul, pentru a juca în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Hurrem.

Citește și: Cum arată astăzi actorii din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii! Au trecut zece ani de la încheierea filmărilor și îndrăgiții protagoniști sunt complet schimbați

Dincolo de platourile de filmare, actrița Meryem Uzerli este o mamă fericită și împlinită deoarece are două fetițe superbe, Lara și Lily, pe care le consideră cele mai mari realizări ale sale. De câțiva ani încoace renumită actrița trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl celei de-a două fetițe și locuiesc împreună în Germania. După nașterea micuței Lily, celebra Meryem Uzerli a hotărât să se stabilească împreună cu fiicele sale și cu iubitul ei în Berlin, acolo unde locuiesc și părinții ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Meryem Uzerli, surprinsă în rochie de mireasă

De curând, celebra Meryem Uzerli a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini uluitoare, în care și-a făcut apariția într-o minunată rochie de mireasă, spre marea surprindere a fanilor ei, care

inițial și-au imaginat că aceasta se pregătește de căsătorie.

Citește și: Meryem Uzerli, pregătiri intense pentru noul ei proiect! Iată în ce producție va juca în curând și cine este tânărul actor care îi va fi partener de platou! Este unul dintre cei mai frumoși actori turci!

În cele din urmă, aceștia au observat comentariul vedetei, în care a precizat că este vorba despre o reclamă pentru o renumită casă de modă din Germania, pentru care lucrează de câțiva ani, pe partea de promovare.