Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47 de ani și-a lăsat iubitul italian fără bijuteriile în valoare de 30.000 de euro

Autor: Diana Bostan

O româncă a jefuit un magazin cu bijuterii în Italia

Sursa: Pixabay

Un italian în vârstă de 80 de ani a fost sedus și jefuit de iubita româncă. Femeia în vârstă de 47 de ani l-a drogat pe bătrân cu somnifere, apoi i-a jefuit magazinul cu ajutorul a doi complici.

Un bătrân din Italia a căzut în capcana iubitei sale românce, pierzând nu doar zeci de mii de euro, ci și încrederea în persoana pe care o credea parteneră. Conform Corriere del Veneto, femeia și-a drogat iubitul, așteptând ca acesta să adoarmă, după care, cu ajutorul a doi indivizi, a jefuit magazinul de bijuterii pe care bărbatul îl deține.

Femeia l-a drogat pe bătrân cu somnifere

Românca în vârstă de 47 de ani a pregătit totul în detaliu, iar ceea ce urma să fie o seară romantică și relaxantă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru italianul în vârstă de 80 de ani. Fiind convins de bunele intenții ale iubitei sale, bărbatul a băut din paharul oferit de aceasta, fără a ști că în el se afla o doză mare de somnifere.

Citește și: Telenovela româno-italiană! Un italian de 83 de ani a ajuns să cerșească în stradă din cauza unei românce, cu 50 de ani mai tânără  Bătrânul i-ar fi dat femeii nu mai puțin de 300000 de euro, bani necesari unui așa-zis transplant salvator de inimă

Potrivit sursei menționate anterior, femeia în vârstă de 47 de ani și-a ales ținta cu atenție, italianul fiind un cunoscut bijutier din regiunea italiană Treviso. În urma jafului, bărbatul în vârstă de 80 de ani a rămas fără bijuterii și obiecte în valoare de 30.000 de euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit observatornews, după ce s-a asigurat că bătrânul a adormit profund, femeia ar fi luat telecomanda alarmei de la magazinul de bijuterii și cheia de la seif. Aceasta nu ar fi acționat singură, ci împreună cu două rude.

Procesul a fost reluat după 11 ani de la comiterea jafului

Descoperirea întregului jaf a avut loc abia după câteva zile, când proprietarul magazinului a observat că seiful său era gol.

După o pauză de aproape 11 ani de la comiterea faptelor, procesul a fost reluat de către autorități.

Citește și: O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

În prezent, instanța de judecată se află în fața responsabilității de a stabili vinovăția și de a decide asupra pedepselor pentru cei implicați în acest act de tâlhărie calificată, care a lăsat o amprentă dureroasă în viața bătrânului comerciant din Treviso.

Întregul proces judiciar a fost întârziat și amânat pe parcursul anilor, în special din cauza complexității cazului și a diferitelor circumstanțe, inclusiv din cauza impactului pandemiei de Covid-19 asupra sistemului judiciar. Unul dintre cei trei suspecți implicați în jaf rămâne în continuare de negăsit, ceea ce complică și mai mult situația procesului.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.