Decizia radicală pe care a luat-o Nona de la ”Casa iubirii”: „Chiar acum m-am întors de la laser”. Urmăritorii au reacționat imediat

Autor: Diana Bostan

Nona de la ”Casa iubirii” a luat o decizie radicală

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona de la ”Casa iubirii” a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește înfățișarea sa. Urmăritorii brunetei au reacționat imediat!

Nona Rusu s-a făcut remarcată prin participarea în cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Deși relația cu Patrick nu a funcționat și-n afara emisiunii, bruneta a câștigat o comunitate impresionantă de susținători. Deși are mereu grijă de aspectul său, un anumit detaliu le-a atras atenția urmăritorilor săi.

Ce decizie radicală a luat Nona de la ”Casa iubirii”

După ce a primit mai multe critici din partea urmăritorilor săi cu privire la aspectul sprâncenelor sale, Nona a luat o decizie radicală.

Determinată să își definească propria imagine, fosta concurentă a optat pentru o schimbare totală.

Citește și: „Eu am început să dorm cu bebelinii”. Nona de la “Casa iubirii”, surprinsă în ipostaza de mămică. Cum s-a afișat fosta concurentă în mediul online

Fosta concurentă a emisiunii ” Casa iubirii” a recunoscut faptul că în trecut și-a tatuat sprâncenele, însă acum își dorește o schimbare radicală.

Hotărâtă să adopte o tehnică mai modernă și mai adaptată trendurilor actuale, Nona a decis să își scoată vechiul tatuaj. Prin această decizie, ea nu doar că își redefinește aspectul, dar și își exprimă dorința de a-și contura sprâncenele într-un mod mai natural.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ieri am postat niște story-uri de la curățirea feței și toată lumea mi-a amintit ce sprâncene ”frumoase” am. Da oameni frumoși, eu le scot. Chiar acum m-am întors de la laser, dar nu e atât de ușor de scos sprâncenele, mai ales dacă sunt de atât de multe ori bătute. Eu le-am bătut de trei ori”, a spus Nona de la ”Casa iubirii”, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Nona a fost criticată pentru sprâncenele sale

Procesul de scoatere a unui tatuaj cere răbdare și timp, nefiind posibilă realizarea acestuia peste noapte. Nona, conștientă de acest aspect, a ținut să explice acest lucru și celor care au criticat-o în ultima perioadă pentru aspectul sprâncenelor sale. 

Citește și: Probleme de sănătate pentru Nona de la „Casa iubirii”! Ce a pățit fosta concurentă: „Sper că totul va fi bine”

„Dacă tatuajul este foarte, foarte vechi...e mai greu să-l scot. Dar știți și pentru cei care nu știți...mi-am pierdut două minute din viața mea să vă explic”, a mai spus Nona, în secțiunea InstaStory.

Nona a fost întotdeauna apreciată în competiție pentru aspectul său fizic impecabil și pentru personalitatea sa puternică. Cu o prezență fermecătoare și o încredere remarcabilă, ea a atras atenția atât pentru frumusețea sa naturală, cât și pentru carisma sa autentică.

Chiar și atunci când unii o critică, Nona nu duce lipsă de admiratori, iar sprijinul și aprecierea fanilor contează extrem de mult pentru fosta concurentă.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.