Cum arată și cât valorează noua mașină a Adelinei Pestrițu. Vedeta a optat pentru un interior spectaculos : „Apropiații știu cât de mult mi-am dorit”

Autor: Diana Bostan

Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina visurilor

Sursa: Instagram: Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina visurilor sale. Nu doar prețul bolidul de lux a atras atenția internauților, ci și interiorul său!

Fosta prezentatoare TV duce o viață la care mulți doar visează. De curând, Adelina Pestrițu a șocat internetul în momentul în care și-a prezentat noua mașină. Bolidul face parte din gama de lux, iar interiorul a fost personalizat după bunul plac al vedetei, Adelina Pestrițu optând pentru un portocaliu orbitor.

Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina mult visată

După o perioadă în care a muncit din greu, Adelina Pestrițu și-a achiziționat mașina visurilor. Vedeta a împărtășit întregul moment cu urmăritorii săi și le-a dezvăluit cât de încântată este de noua achiziție.

Fosta prezentatoare TV susține că a reușit să păstreze secretul timp de o lună, perioadă în care interiorul mașinii a fost personalizat după bunul său plac.

Citește și: Cum arăta Adelina Pestrițu înainte să ajungă celebră. Vedeta a renunțat recent la implanturile mamare

„Apropiații știu cât de mult mi-am dorit un G Class și parcă atunci când l-am cumpărat au răsuflat liniștiți sperând că n-o să-i mai înnebunesc.

Surpriză. Acum o să-i înnebunesc și mai tare pentru cât de mult îmi place. Deci nu vor scăpa de mine. Am păstrat secretul pentru că timp de 1 luna au lucrat intens pentru a-i da o nouă înfățișare printr-un interior personalizat, schimbat aproape în totalitate”
,
a scris vedeta, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

Tot în postarea sa, Adelina Pestrițu a spus că își dorea ca mașina în care își petrece cel mai mult timp să fie una sigură, spațioasă și, desigur, elegantă. Bolidul ce aparține brand-ului german Mercedes-Benz ar valora peste 200.000 de euro, potrivit Libertatea.

Vedeta a optat pentru un interior portocaliu

Nu doar prețul, ci și interiorul bolidului de lux a atras atenția internauților. Sper surprinderea tuturor, Adelina Pestrițu a optat pentru un interior complet portocaliu. Culoarea aleasă de vedetă a stârnit și un val de reacții în secțiunea destinată comentariilor.

Dacă unii s-au plâns de faptul că această culoare este una neobișnuită și-ți poate da dureri de cap, vedeta le-a dezvăluit faptul că nu are probleme și nici migrene în timp ce se află la volanul mașinii.

Citește și: Adelina Pestrițu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Operațiile estetice vin cu riscuri” Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la implantul mamar

„Cred că aș avea migrene cu atâta portocaliu în interior”, a fost comentariul lăsat de un internaut. Adelina Pestrițu nu a stat pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură: „Am testat și nu s-au instalat migrenele”.

Atentă mereu la detalii și cunoscută pentru faptul că nu lasă nimic la voia întâmplării, Adelina Pestrițu a îmbrăcat un trenci în aceeași culoare cu interiorul bolidului de lux, lucru remarcat și apreciat de comunitatea sa.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.