Ce mesaj a lăsat un vecin, la anunțul unei petreceri în blocul său. Nu o să-ți vină să crezi ce a putut spune: „Vă lăsăm până la..”

Autor: Laura Macovei

Ce mesaj a lăsat un vecin, la anunțul unei petreceri în blocul său. Nu o să-ți vină să crezi ce a putut spune: „Vă lăsăm până la..”

Sursa: botoșăneanul.ro/Pixabay

Într-un bloc din București, un locatar a decis să organizeze o petrecere care ar putea dura până târziu în noapte, iar un vecin a reacționat prompt.

Un locatar dintr-un bloc din Capitală a decis să organizeze o petrecere cu scop aniversar, dar care ar putea dura mai mult de ora 22, cea permisă. 

Cum arată anunțul vecinului petrecăreț

Pentru a-i informa pe ceilalți locatari și a evita neplăcerile, acesta a scris un anunț la avizierul blocului. În anunț, el specifica intenția sa și cerea înțelegere din partea vecinilor.

Citește și: Cum arată și cât valorează noua mașină a Adelinei Pestrițu. Vedeta a optat pentru un interior spectaculos: „Apropiații știu cât de mult mi-am dorit”

„Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00. Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, a

fost anunțul locatarului, potrivit redacția.ro.

Ce i-a răspuns un vecin petrecărețului

În urma celor văzute, unul dintre vecini a reacționat imediat și a lăsat un mesaj la avizier, oferind un răspuns ferm și categoric care probabil l-a făcut pe petrecăreț să-și regândească planurile. Mesajul suna astfel:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”, a scris vecinul deranjat de anunț pe aceeași foaie de la avizier.

În același bloc, o tânără locatară a avut parte de o surpriză când a observat că nu mai are conexiune la internet. Convinsă că vina aparține vecinilor care își schimbaseră parola la wifi, tânăra a decis să lase un mesaj amuzant pe ușa acestora:

Citește și: Nu te-ai fi așteptat la asta! Care este felul de mâncare preferat al Biancăi Drăgușanu: „Mie-mi place foarte mult..”

„Bună! Cumva v-ați mutat? Nu de alta, dar nu pot să mai accesez wifi-ul vostru. Și chiar voiam să mă uit la un serial nou. Vecina de la 5, Mulțumesc pentru înțelegere!”.

Se pare că viața la bloc poate fi și amuzantă, dacă vecinii reușesc să fie comunicativi și să lase mereu loc de empatie.