Cum a fost surprinsă Larisa de la ”Casa iubirii” de ziua ei de naștere: „Ați reușit să mă emoționați până la lacrimi”. Fosta concurentă a postat totul pe o rețea socială

Autor: Diana Bostan

r

Sursa: Instagram: Larisa Groza

Larisa de la ”Casa iubirii” a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani. Fosta concurentă a fost surprinsă într-un mod plăcut de susținătorii ei, iar aceasta le-a transmis un mesaj emoționant!

Deși a părăsit ”Casa iubirii”, Larisa Groza trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Cu ocazia zilei sale de naștere, fosta concurentă a primit mai multe cadouri inedite.

Larisa de la ”Casa iubirii” a împlinit vârsta de 22 de ani

Una dintre cele mai îndrăgite prezențe din ”Casa iubirii”, Larisa Groza, a împlinit vârsta de 22 de ani.

În urma participării sale în cadrul show-ului matrimonial, Larisa a reușit să strângă o comunitate impresionantă de urmăritori și susținători.

Citește și: Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

Comunitatea ei nu a susținut-o doar în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, ci și după eliminarea sa din competiție.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Larisa le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram ce cadouri a primit de la cei care o îndrăgesc. Larisa a primit un tablou deosebit, mai multe bijuterii și un tricou.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vă mulțumesc din suflet! Ați reușit să mă emoționați până la lacrimi. M-ați susținut în ”Casa iubirii” indiferent de situație și încă ați rămas lângă mine. Vă iubesc”, a fost mesajul de mulțumire postat de Larisa, în secțiunea InstaStory.

Deși nu și-a găsit marea dragoste, fosta concurentă susține că această experiență i-a adus o serie de avantaje. După ce a părăsit emisiunea, Larisa a decis să acorde timp acelor activități și pasiuni care o fac cu adevărat fericită.

Fosta concurentă s-a afișat alături de un bărbat misterios

Fosta concurentă a mers la un eveniment la care invitat a fost chiar artistul Luis Gabriel. Acesta a întreținut atmosfera, însă altceva a atras atenția urmăritorilor săi. Aceasta a publicat mai multe filmări în care un bărbat misterios îi dă dedicații.

Citește și: Larisa are de gând să revină în „Casa iubirii”? Ce decizie a luat tânăra după ce a reușit să-și pună gândurile în ordine: „Încerc să corectez anumite lucruri”

Larisa a acoperit chipul celui care a însoțit-o la petrecere cu o inimă albă, semn că între cei doi este mai mult decât o prietenie. Bărbatul misterios nu s-a uitat la bani, iar Luis Gabriel a cântat pe frumoasa Larisa. Larisa și-a pus susținătorii pe jar în momentul în care a postat un videoclip însoțit de mesajul  ”Dragoste secretă”.

Aceasta nu a dezvăluit identitatea posibilului iubit, ci a dorit să păstreze misterul.

Fosta concurentă a atras toate privirile cu frumusețea ei, dar și cu ținuta pe care a purtat-o la evenimentul respectiv.