„Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea” Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului de la Vaslui. Trei prieteni și-au pierdut viața după o depășire fatală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 mai 2024, 10:49

„Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea” Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului de la Vaslui. Trei prieteni și-au pierdut viața după o depășire fatală

Sursa: Știrea de Iași/Facebook

Ies la iveală detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului de la Vaslui. După impact, totul a ars, iar cei trei prieteni au murit împreună.

Tragedia a avut loc pe un drum naţional din Vaslui, în comuna Codăești. George, Ionela și Irinel au murit într-o cursă nebună pe şosea, după ce s-au depășit unii pe alții și au intrat cu motocicletele într-o maşină.

Impactul a fost fatal pentru George și Ionela, dar și pentru prietenul și cavalerul lor de onoare, Irinel. Cealaltă fată, o șoferiță de 19 ani, a ajuns la spital, însă este în stare stabilă.

Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului de la Vaslui

Cei trei tineri erau pe două motociclete. Cuplul format din George și Ionela se afla pe o motocicletă, iar prietenul lor pe cealaltă. Motocicleta pe care se afla cuplul a intrat în depășirea celeilalte, dar s-a izbit din în plin de mașina care circula regulamentar.

Mașina a intrat și în a doua motocicletă, iar apoi a luat foc.

Martorii au încercat să acorde primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare, însă a fost mult prea târziu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: El este Robert, tânărul de 23 de ani care a murit în teribilul accident din Italia! Alți doi prieteni de-ai săi și-au pierdut viața în urma impactului

„Am oprit primul, m-am dat jos, ieşea fum, erau doi, le-am luat pulsul. Nu pot să vă spun ce am văzut...Băiatul ardea. Am strigat, au venit cu stingătoare.”

„Am văzut fumul, apoi am văzut ceva în aer zburând. Am crezut că e o cârpă. Nu ştiam ce a zburat atunci. Dacă ştiam că e un om, mă duceam direct atunci.”

„Am văzut un rucsac, am văzut adidaşii albi şi pur şi simplu am dat de ea. Fata mai avea puţin puls, dar abia îl mai simţeam. Am stat lângă ea 20 de minute, am şi plâns,” sunt câteva dintre declarațiile halucinate ale martorilor, potrivit Observator.

Soția lui Irinel și-a salvat viaţa

Irinel, tânărul de 35 de ani aflat singur pe motor, era prietenul cuplului și se pregătea să le fie cavaler de onoare la nuntă. Acesta era director tehic la o companie agricolă din Iaşi şi îşi cumpărase vehiculul cu două roţi în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: Cine sunt cei doi români care și-au pierdut viața în tragicul accident de pe Dunăre? Căutările continuă pentru cele 5 persoane dispărute

Soția sa parcă a prevestit tragedia. Deși Irinel a vrut să se aventureze alături de ea, tânăra a refuzat.