Ștefania și Cosmin din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă! „M-am simțit trădat! M-am simțit dezamăgit de tine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, luni, 27 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2024, 22:01
video Foto(4)

Cosmin se simte trădat de Ștefania! Imaginile din Gală l-au dezamăgit profund! Ștefania va izbucni în lacrimi amare și va regreta enorm tot ceea ce s-a întâmplat în Gala de duminică!

După Gala agitată și plină de emoții și tensiuni, concurenții din Casa iubirii vor începe o nouă săptămână ce va fi marcată de noi momente de senzație, dar și de multe provocări. În centrul atenției se vor află din nou Ștefania și Cosmin, care se îndreaptă din ce în ce mai mult de o despărțire definitivă. În ciuda faptului că a declarat deseori că o iubește pe Ștefania și că își dorește o relație serioasă alături de ea, Cosmin s-a arătat extrem de dezamăgit de reacțiile și gesturile Ștefaniei față de Antoni și a mărturisit că și-a pierdut încrederea

în ea.

Cosmin va mărturisi că se simte trădat de Ștefania

În ediția de luni, 27 mai 2024, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosfera tensionată și apăsătoare deoarece în centrul atenției se vor află Cosmin și Ștefania care se vor îndrepta din ce în ce mai mult spre o despărțire definitivă, în loc să caute soluțîi pentru a-și salva relația.

Vizibil afectat de cele petrecute în Gala de duminică, Cosmin va mărturisi în fața tuturor faptul că se simte trădat și extrem de dezamăgit de comportamentul Ștefaniei. Acesta va sublinia că înainte avea încredere maximă în partenera lui, însă în prezent este sceptic și a pierdut orice urmă de încredere în ea.

Citește și: Concurenții au hotărât soarta lui Antoni în Casa iubirii! Își va continua sau nu periplul în cadrul show-ului? „Am emoții!” Andreea Mantea a anunțat verdictul Galei

Cosmin: M-a pus pe mine într-o postura penibilă! Eu m-am simțit acolo trădat! M-am simțit dezamăgit de tine! Dacă înainte cu câteva zile de momentul ăla aș fi băgat mâna în foc pentru ține, astăzi nu m-aș atinge nici de brichetă să zis așa! Și nu știu de unde să apuc situația asta!

Patrick: Ștefania tu ai ceva de spus?

Ștefania: Nu!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin și Ștefania, luați în colimator de ceilalți concurenți din Casa iubirii

Și tot în ediția de luni, Cosmin și Ștefania vor fi luați în vizor de către concurenții din Casa iubirii, care vor lansa comentarii mai mult sau mai puțin malițioase la adresa lor și vor sublinia greșelile făcute de aceștia. Pe de o parte Robi va consideră că Ștefania a greșit mult deoarece riscă să ii piardă și pe Cosmin și pe Antoni din cauza acțiunilor sale.

Citește și: Cosmin, șocat de reacțiile Ștefaniei față de Antoni, în timpul întâlnirii lor din camera roșie! „Am văzut ce aveam de văzut. Aș fi băgat mâna în foc pentru ea!” Ștefania a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul

Robi: Eu cred că acum ea pierde pe ambele părți pentru că nu se aștepta vreo secundă că Antoni dacă vine să nu fie interesat de ea! Și logic vorbind, l-a pierdut degeaba pe Cosmin!

Virginia: Fals ești atunci când faci niște lucruri conștient! Ea chiar dacă nu are sentimente atât de puternice pentru Cosmin nu e intenționat! Ea crede că îl iubește!

Ștefania: Dacă nu pot acum...