Tendințe 2024: Cele mai bune produse de makeup pentru un ten impecabil

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 mai 2024, 10:35

Pentru a avea un chip fin, strălucitor și fermecător în zilele călduroase de vară, este important să ai grijă de sănătatea pielii tale. Cel mai important este să bei suficientă apă și să-ți menții pielea hidratată.

Cu siguranță, consumul adecvat de apă poate contribui la un aspect mai luminos și mai fin al pielii. De asemenea, la fel de important este să folosești un produs de protecție solară cu un factor de protecție solară (SPF) adecvat, 30-50, în scopul de a-ți proteja pielea de efectele nocive ale razelor UV.

Machiajul poate fi un instrument minunat pentru a-ți evidenția frumusețea naturală și pentru a avea un chip perfect. Pentru asta poți ține cont și de modă, tendințe în alegerea produselor de make-up potrivite.

Principalele soluții și tendințe 2024 la produse cosmetice pentru un machiaj strălucitor sunt următoarele:

· Tonurile de fard de pleoape în nuanțe maronii deschise și calde pot crea o privire misterioasă, adâncind puțin pleoapa superioară

· Fardurile de obraz în nuanțele piersicii ajută la realizarea unui look plin de farmec

· Albastrul este o culoare relaxantă și captivantă care apare în machiajul ochilor; pot fi alese diferite nuanțe, începând de la albastru electric vibrant și până la nuanțele pastelate

· Rimelul albastru este în trend și de asemenea fardul de pleoape în nuanțe de albastru

· Rujul de buze maro oferă un aspect interesant, șic, inspirat din anii ’90

· Extensii de gene rapide și ieftine pentru a da machiajului o nouă dimensiune, o profunzime privirii și astfel ochii să pară mai mari și să atragă ca un magnet

· Farduri de ochi în culori minunate, de galben, corai, cupru, liliac, care sunt perfecte pentru zilele de vară la mare, pe plajă

· Machiajul strălucitor este la modă, mai ales pe pleoape, buze și obraji.

În 2024, colecția de produse de machiaj trebuie să cuprindă nuanțe calde și pastelate, care te duc cu gândul la mare, plajă, soare. Marile branduri de produse cosmetice și-au prezentat deja elementele esențiale de make-up de vară, pentru a oferi femeilor posibilitatea de a avea un ten radiant. Din acestea fac parte și produsele de bronzat de tip pudră, care sunt de calitate înaltă, au un efect minunat de strălucire și de bronz natural.

Machiaj de vară pentru un ten impecabil cu produse de brand

Pentru a avea un machiaj de vară elegant ar trebui să folosești produse de makeup de brand, 100% originale, care sunt de calitate înaltă. Astfel de produse sunt și idei de cadouri pentru persoanele dragi care sunt pasionate de make-up. Și un set de beauty – Discovery Box – poate fi o surpriză minunată, pentru că va conține mai multe articole noi de beauty de marcă, în dimensiune strandard.

Aplică un primer de ten înainte de machiaj, care să aibă SPF 15, elastomeri 3D ce netezesc ridurile și conferă un efect de lifting și un complex Hydro-Uniforming pentru a acoperi imperfecțiunile. Acesta va crea o bază netedă și va prelungi durabilitatea machiajului.

Folosește și un fond de ten de marcă, ce conține micropigmenți speciali, uleiuri rare, vitamine B5 și E, pentru a hidrata tenul 24 de ore și a uniformiza perfect tenul. Cu un fond de ten de lux care se potrivește pielii tale poți obține acoperirea dorită.

În magazinele online există și produse de brand pentru corectarea cearcănelor și a imperfecțiunilor. De exemplu, cu un corector cu o nuanță puțin mai deschisă decât fondul de ten poți obține un efect minunat, care va ilumina zona și va evidenția culoare ochilor.

Folosește și o nuanță de blush pentru obraji pentru a oferi chipului un aspect fresh, tânâr și sănătos. Evidențiază-ți ochii și cu un machiaj subtil, realizat cu un fard în nuanțe pastelate, ce complementează culoarea acestora. Un fard de pleoape de calitate va permite umbrirea acestei zone a ochilor după dorință și va avea o rezistență de lungă durată.