Mesaje de Ziua Copilului 2024. Cele mai frumoase urări și felicitări de trimis pe 1 Iunie

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 31 mai 2024, 15:53
mesaje de ziua copilului 2024 Foto(6)

Mesaje emoționante pe care să le transmitem celor mici la data de 1 iunie 2024, de Ziua Copilului

Sursa: Unsplash

Ziua de 1 Iunie este dedicată copiilor, dar și persoanelor ce au sufletul unui copil, așa că este ocazia perfectă de a transmite mesaje persoanelor dragi.

Copilăria este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui om și adesea aceasta trece mai repede decât ne-am așteptat. Data de 1 Iunie ne oferă posibilitatea de a ne bucura de prichindeii pe care îi avem în viața noastră, dar și de a ne înconjura de nostalgia copilăriei pe care am avut-o. Acestea sunt cele mai frumoase mesaje pe care le putem trimite celor cu suflet de copil, dar și micilor sărbătoriți, pentru data de 1 Iunie.

Urări de La Mulți Ani pentru Copii

Copilăria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasărea ce-alunecă-n zare, Și-un gând pribeag de-o veșnicie. Copilăria-i o suavă floare.

De-i senin sau nor afară, De e zi sau de e seară, Nu uita să-ți amintești, De frumoasele povești, Eu vă spun că nu e greu, Și copil rămâi mereu.

Doresc ca viața să aibă pentru tine numai bucurii, iar norocul să-ți fie prieten nedespărțit.

E primul și cel din urmă cuvânt. E țesută-n aur și-n mărgăritare. Copilăria-i o adiere de vânt.

Învață să-ți trăiești copilăria, Căci ea se duce-așa rapid, De n-ai să poți să zici c-a fost frumoasă, Când s-a pierdut în infinit.

Citește și: Mesaje pentru copii de 1 Iunie 2023- Ziua Copilului. „Copilăria să-ți fie magică, cu bucurie, fericire și aventuri de neuitat! La mulți ani de 1 Iunie!”

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Viața este o flacără ce se stinge întotdeauna, dar recapătă scântei de câte ori se naște un copil.

Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!

Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!

Păstrează mereu copilăria în suflet şi viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin!

Mesaje frumoase de Ziua Copilului 2024

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani, copil frumos! Mama te iubeşte.

1 Iunie va fi mereu ziua ta. Eu ţi-am dat viaţă, dar tu mi-ai dăruit mult mai mult.

Deşi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La mulţi ani şi te iubesc mult!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Păstrează pentru totdeauna în suflet copilul din tine şi nu va fi niciodată prea târziu să te bucuri de o copilărie fericită. La mulţi ani!

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji asemenea unui copil. La mulţi ani!

Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș. Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!

Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mai mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii, La mulți ani de 1 Iunie!

Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele să ți se îndeplinească!

Citește și La mulți ani de Ziua Copilului 2024: Imagini, mesaje și citate frumoase despre copilărie 

Păstrează mereu copilăria în suflet şi viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!

Să te bucuri de toate minunile acestei luni şi viaţa să-ţi fie mereu veselă. La mulţi ani!

La mulți ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoși!

Felicitări și poze de 1 Iunie