FOTO-VIDEO Două TIR-uri s-au răsturnat pe DN2. Care este starea șoferilor implicați în accident

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 iun 2024, 22:59

FOTO-VIDEO Două TIR-uri s-au răsturnat pe DN2. Care este starea șoferilor implicați în accident

Sursa: Kanal D

Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri a avut loc vineri seara, în jurul orei 22, pe DN2 Buzău-Râmnicu Sărat, în apropierea localității Racovițeni, județul Buzău.

Cele două vehicule de mare tonaj s-au ciocnit, provocând răsturnarea ambelor pe carosabil.

Două TIR-uri s-au răsturnat pe DN2

Accidentul a fost raportat de Infotrafic, care a emis un avertisment pentru participanții la trafic din zonă.

Citește și: Un motociclist și-a pierdut viața în urma unui accident din București. Greșeala martorilor l-a costat viața: „Tot ce nu trebuia făcut”

„Pe DN 2 Buzău-Râmnicu Sărat, în apropierea localității Racovițeni, județul Buzău, a avut loc o coliziune între două autotrenuri”, transmite Centrul Infotrafic.

„În urma accidentului, cei doi șoferi au suferit răni ușoare, fiind evaluați medical la fața locului. Circulația rutieră este oprită pe sensul către Buzău, circulându-se pe celălalt fir, prin dirijare”, informează polițiștii.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între două camioane de mare tonaj, conduse dinspre Vrancea către Buzău, de către un şofer de 63 de ani, din Ialomiţa şi unul de 41 de ani, din Suceava. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi şoferi, care au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Buzău, potrivit știrileprotv.ro.

Care este starea victimelor

Din primele informații, starea celor doi șoferi implicați în accident este bună.

Pe carosabil au fost sesizate scurgeri importante de carburant. 

Citește și: Fosta secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj, ucisă accidental de o prietenă la volan! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Șoferii implicați au fost transferați la spital pentru mai multe îngrijiri medicale, însă sunt în afara oricărui pericol. 

Mai multe filmulețe de după accident vizualizați aici: