Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul este devastat: „Mi-e atât de dor!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 iun 2024, 12:02

Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul este devastat: „Mi-e atât de dor!”

Sursa: Facebook

Claudiu Molnar, soțul Ancăi Molnar și cel care i-a fost un sprijin constant make-up artistei, în lupta cu boala, a transmis un mesaj dureros, la doar o zi după înmormântarea Ancăi.

Joi, 13 iunie, a fost o zi tristă, în care lacrimile au curs neîncetat. Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum de către familie și prieteni.

Mesajul transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei

Claudiu Molnar, sprijinul neîncetat și partenerul de viață al make-up artistei, este copleșit de durere și tristețe, după ce a trebuit să își ia adio de la iubirea sa.

Acesta a transmis un mesaj emoționant pentru soția sa plecată la ceruri.

Citește și: Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ai plecat, iubita mea. Mi-e atât de dor deja. Te iubesc pentru totdeauna! Odihnă veșnică!” a fost mesajul lui Claudiu Molnar.

Mesajul de adio postat de Anca Molnar

Deși o luptătoare, Anca Molnar a pierdut ultima și cea mai importantă bătălie cu boala nemiloasă: cancerul. Tânăra în vârstă de 35 de ani a fost diagnosticată în urmă cu un an cu tumoare pe creier și, în ciuda intervențiilor, șansele sale de viață se scurgeau.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

Ieri, prietenii și familia au condus-o pe ultimul drum pe cea care le-a fost mamă, soție, fiică și prietenă.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele... Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat... Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul făcut public de apropiații Ancăi Molnar, după moartea ei.