Cum se simte acum Florin Piersic, la mai bine de o lună de la operație: „Sunt într-un fel de recuperare” Marele actor așteaptă să se întoarcă pe scenă cât mai curând

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iun 2024, 11:11

Cum se simte acum Florin Piersic, la mai bine de o lună de la operație: „Sunt într-un fel de recuperare” 

 
Sursa: Facebook

Florin Piersic este în recuperare și a declarat că analizele sale sunt în limite normale. Deși perioada de recuperare este destul de lungă, marele actor se simte bine și este optimist cu privire la viitorul său.

Florin Piersic, renumitul actor român, a trecut recent prin momente dificile. La sfârșitul unui spectacol din Cluj Napoca, acesta a acuzat o stare de rău, fiind transportat de urgență la spital. Medicii au descoperit o infecție severă la nivelul genunchiului, fapt ce a necesitat o intervenție chirurgicală promptă. Infecția a continuat să se extindă, ceea ce a necesitat un tratament riguros pentru stabilizare.

Cum se simte acum Florin Piersic, la mai bine de o lună de la operație

După operație, și după ce medicii au reușit să stabilizeze situația, actorul a urmat o perioadă de recuperare sub supravegherea atentă a specialiștilor. La aproximativ o lună de la intervenție, Florin Piersic a fost externat pe data de 3 iunie.

„Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă. Învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim.

Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut.

Acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia.

Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic pentru Antena 3.

Când va reveni Florin Piersic pe scenă?

Florin Piersic a mărturisit că abia așteaptă să revină pe scenă, fiind dornic să își reîntâlnească fanii și să îi încânte cu prestațiile sale inegalabile. Totuși, din cauza necesității de a respecta perioada de recuperare, reîntoarcerea sa pe scenă nu se va produce până în toamnă.

Unul dintre spectacolele în care acesta joacă în rolul principal, "Străini în noapte", programat pentru 14 octombrie 2024, a fost anulat.

Citește și: Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital: "Nu vreau să ne despărțim niciodată!" Medicii au anunțat care este starea sa de sănătate a actorului

Organizatorii au anunțat recent anularea spectacolului, dar au menționat că toți cei care au achiziționat bilete vor primi banii înapoi.