Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 iun 2024, 12:30

Cosmin este convins că unul dintre colegi l-a sabotat

Sursa: Instagram Cosmin Radu

În Gala de duminică, 16 iunie, în momentul în care a fost descalificat, Cosmin a susținut că nu are nicio legătură cu informațiile apărute pe internet din „Casa iubirii” și că, în mod sigur, cineva a fabricat probele primite de echipa emisiunii.

Cosmin a fost eliminat din „Casa iubirii” după ce a apărut pe internet o conversație pe care a purtat-o cu o persoană din afara show-ului, căreia i-ar fi dezvăluit detalii confidențiale din emisiune. Deși concurentul a susținut cu vehemență faptul că nu a divulgat astfel de informații, acesta a fost descalificat, întrucât nu și-a putut dovedi nevinovăția în mod concret.

Cosmin bănuiește că o concurentă din „Casa iubirii” i-a plănuit descalificarea 

După momentul eliminării, Cosmin s-a arătat foarte sigur de faptul că respectivele mesaje ar fi fost falsificate de către cineva din competiție. În timpul unui live inițiat duminică seară pe TikTok, tânărul a dezvăluit că una dintre concurente i-ar fi înscenat totul, dar a preferat să nu sară cu acuzații din moment ce nu deține dovezi clare.

„Persoana care a făcut asta este cineva din casă.

(...) Acum că am vizionat episoadele cap-coadă, am văzut anumite chestii, nu știu câți dintre voi le-ați putut observa, dar, dacă ați fost atenți la unele chestii, persoana respectivă încă este în casă și, mai mult decât atât, a avut un comportament ciudat.

Citește și: Cosmin, val de hate în online! Concurentul a fost criticat aspru pentru cum s-a comportat cu Ștefania: “Să-ți fie rușine”

Ba mai mult, a și avut mici scăpări în care a dat de înțeles că ea ar fi făcut altfel.(...) Sunt 99% convins că ea este, dar nu am nicio dovadă, nu pot să spun și să aduc anumite acuzații vizavi de persoana respectivă”,  a explicat Cosmin, pe transmisiunea live.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii lui Cosmin au presupus despre cine este vorba

După ce tânărul a făcut respectivele afirmații, urmăritorii live-ului au început să-și dea imediat cu presupusul. Majoritatea internauților au fost de părere că Julia ar fi cea care a falsificat respectiva conversație pentru a-l da afară pe Cosmin din concurs.

Acesta era unul dintre cei mai puternici concurenți și nu este de mirare faptul că unii participanți s-ar fi putut simți amenințați de prezența lui.

Citește și: Prima reacție a lui Cosmin după descalificarea din „Casa iubirii”: „Cineva mă invidia...”. Fostul concurent a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

„Îmi pare rău de faptul că s-a terminat parcursul meu în «Casa iubirii» în felul ăsta, îmi pare rău de faptul că am lăsat-o pe iubita mea acolo singură, cu lacrimi în ochi.

(...) Nu merită ca ea să plângă pentru că cineva mă invidia sau îmi dorea răul sau își dorea să nu mai iau eu cecul. Nu aș fi vrut să iau niciun cec, doar să fiu eu bine cu ea acolo, atât”,  a mai spus Cosmin, pe TikTok.