Marina Almășan face declarații uluitoare despre Andreea Marin! „Am invidiat-o”. Motivul pentru care prezentatoarea TV îi purta pică vedetei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 iun 2024, 12:26

Marina Almășan a fost prezentatoare la TVR în același timp cu Andreea Marin

Sursa: Captură YouTube Kanal D; Facebook Andreea Marin

Duminică, 16 iunie, renumita realizatoare TV Marina Almășan a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri despre relația cu Andreea Marin.

În cadrul interviului, Denise Rifai i-a adresat Marinei Almășan diverse întrebări, legate atât de viața personală, cât și de cea profesională. Printre primele curiozități s-a numărat și cea legată de rivalitatea dintre ea și Andreea Marin, în cariera lor de prezentatoare TV.

Ce declarații a făcut Marina Almășan despre Andreea Marin

În primul an de difuzare, show-ul „Surprize, surprize” a atins cifre uriașe de audiență, iar de atunci, Marina Almășan a părut că a luat-o în vizor pe Andreea Marin pentru că, în momentul în care aceasta din

urmă și-a luat coprezentator la emisiune, colega ei de la TVR nu s-a putut abține de la comentarii.

„Pot spune, fără să-mi fie teamă, că ideea de comoderator în divertismentul TV din România am impus-o eu, cu ajutorul lui Eugen Cristea.(...) După ceva timp, la „Surprize, surprize”, Andreea Marin și l-a luat alături pe Cove, dar ideea era deja demult impusă”, declara Marina Almășan, în urmă cu ceva timp.

Citește și:  „Găteam câte două trei feluri de mâncare pe zi. Sunt genul acela de om pe care îl apucă foamea exact când nu are voie.”: Cum își menține Marina Almășan silueta

În acest sens, Denise Rifai i-a pus întrebarea cu numărul 4 invitatei sale: „V-a copiat Andreea Marin?”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, Marina Almășan i-a explicat prezentatoarei de la Kanal D faptul că: „ Ea nu m-a copiat, pentru că formatul era unul străin.(...) Am invidiat-o, cumva, profesional și fără ură feminină”.

De ce îi purta pică Marina Almășan Andreei Marin

Mai exact, aceasta era foarte deranjată de faptul că Andreea Marin primea un buget consistent pentru emisiunea „Surprize, surprize”, în timp ce show-ul prezentat de ea nu era finanțat de către trustul media.

„Mă deranja că pentru o ediție a emisiunii ei Televiziunea Română dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0 și cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”, a spus Marina Almășan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”

Însă, cu toate acestea, invitata lui Denise Rifai a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă câteva din calitățile colegei sale, care, la acea vreme, era o personalitate foarte carismatică și atrăgea atenția tuturor prin trăsăturile ei fizice.

„Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am doi metri, să am picioare lungi, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin. Eu dintr-un institut de cercetări am ajuns pe platourile televiziunii.

Deci eram un om foarte rudimentar în aparițiile mele”, a adăugat Marina Almășan.