Ce a avut de spus Anamaria Prodan după evoluția solidă a lui Nicolae Stanciu în debutul României la EURO 2024

Autor: Andrei Costanda

Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul cu Ucraina și a avut o evoluție solidă pe toată durata partidei.

Sursa: Inquam Photos / Ștefan Constantin

România debutează spectaculos la Campionatul European din Germania, învingând Ucraina cu 3-0, grație unei performanțe remarcabile a lui Nicolae Stanciu.

România a început Campionatul European din Germania cu dreptul, învingând Ucraina cu un impresionant 3-0 în primul lor meci.

Evoluția lui Nicolae Stanciu a fost cu adevărat remarcabilă, mijlocașul fiind desemnat jucătorul meciului datorită efortului său incredibil și a golului spectaculos marcat în prima repriză.

Anamaria Prodan a reacționat în urma evoluției lui Nicolae Stanciu

Partida a început echilibrat, ambele echipe concentrându-se pe defensivă pentru a evita primirea unui gol rapid.

Totuși, echilibrul a fost rupt în minutul 29, când Nicolae Stanciu a profitat de o eroare a portarului ucrainean Lunin și a marcat un gol fabulos. Această reușită a dat aripi echipei României, care a intrat la pauză cu un avantaj de 1-0.

Repriza secundă a început în forță pentru tricolori. Chiar din minutul 46, Coman a fost foarte aproape de a majora scorul. Răzvan Marin a reușit însă să facă 2-0 în minutul 53, cu un șut superb de la distanță.

Drăguș a stabilit scorul final, 3-0, după o fază excelentă creată de Dennis Man pe flancul drept.

Evoluția de excepție a lui Nicolae Stanciu a fost foarte apreciată de impresara sa, Anamaria Prodan, care a postat un mesaj elogios pe contul său de Instagram.

„Fără cuvinte... Oare când se mai naște unul ca Nicolae Stanciu?”, a scris Anamaria Prodan, evidențiind calitățile excepționale ale jucătorului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicolae Stanciu nu doar că a făcut un meci excelent, dar a și intrat în istoria României la EURO 2024, devenind primul român care a marcat la această ediție a turneului.

La vârsta de 31 de ani, căpitanul echipei naționale a României trăiește un moment de vârf în cariera sa sportivă.

Citește și: Românii pot fi despăgubiți în urma furtunilor violente! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei ale căror locuințe au suferit pagube

Citește și: Accident fatal pe drumul Arad-Oradea: Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce vehiculul său a fost proiectat în afara carosabilului

Familia lui Nicolae Stanciu

Dincolo de terenul de fotbal, Stanciu este și un om de familie fericit. Este căsătorit cu Andreea de cinci ani și au împreună două fetițe adorabile. Masha Ecaterina s-a născut în noiembrie 2020, pe când Nicolae juca la Slavia Praga, iar Zoe Carolina s-a născut în iunie 2022, în perioada în care Stanciu evolua pentru Wuhan.

Victoria României împotriva Ucrainei poate fi urmărită în reluare pe PRO TV, iar fanii fotbalului sunt entuziasmați de debutul fulminant al echipei lor la acest turneu.

Performanța lui Nicolae Stanciu rămâne un punct de referință, oferind speranțe mari pentru evoluțiile viitoare ale echipei naționale.

Astfel, România începe EURO 2024 cu o demonstrație de forță, iar Nicolae Stanciu devine eroul serii, primind laude atât din partea fanilor, cât și a impresarilor și colegilor săi. Această victorie nu doar că ridică moralul echipei, dar le oferă și suporterilor motive să spere la un parcurs lung și plin de succese în acest turneu european.