Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 18 iun 2024, 11:33

La scurt timp după ce a fost descalificat din „Casa iubirii”, Cosmin a ajuns pe masa de operație. Aceste lucruri au fost dezvăluite de Radu, fostul lui coleg, într-un live pe TikTok.

Cosmin are probleme la ochi, tocmai de aceea a făcut intervenția, însă Radu le-a explicat celor din online că procedura nu a fost una periculoasă. Tânărul s-a operat imediat după ce a fost descalificat din „Casa iubirii”, pentru încălcarea regulamentului.

Din ce cauză a fost operat Cosmin

Concurentul a fost trimis acasă după ce a apărut în mediul online o conversație în care i-a dezvăluit unei persoane din exterior detalii confidențiale din cadrul emisiunii.

După descalificare, acesta a explicat, într-un live pe TikTok, faptul că este nevinovat și că respectivele mesaje au fost contrafăcute de o altă concurentă.

După ce a povestit toate aceste lucruri, fanii lui așteptau o nouă apariție în direct, așa că l-au întrebat pe fostul coleg de emisiune al lui Cosmin, Radu, ce se întâmplă cu el. Mai apoi, acesta le-a dezvăluit oamenilor din online că tânărul nu a putut intra live pentru că s-a operat la ochi, din cauza unei afecțiuni care îl deranja de ceva timp.

Citește și: Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

În ce stare se află Cosmin în aceste momente

De asemenea, Radu i-a asigurat pe fani că problema lui Cosmin nu a fost una gravă, iar operația a decurs bine:  „Cosmin nu poate intra pe live, nu știu dacă o să intre în seara asta, deși nu cred.

O să intre mâine seară, cred, pentru că am vorbit cu el la telefon și s-a operat la un ochi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru cine știe, Cosmin avea o pată roșie aici, la un ochi. A fost să-și scoată pata aia. L-am sunat și avea bandaj pe față. Dar nu e grav, e ok, doar că și-a făcut asta pentru a scoate pata aia. Nu știu ce reprezintă pata aia pe ochi. Îl durea destul de rău”,  a spus câștigătorul sezonului 2 din „Casa iubirii”, pe live.

Având în vedere acest lucru, este posibil ca tânărul să reapară pe rețelele sociale după ce se va recupera. Însă, înainte de a dispărea temporar din online, fostul concurent din show-ul matrimonial de la Kanal D a ținut să le explice internauților că una dintre concurente i-a plănuit descalificarea.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”

„Am vizionat episoadele cap-coadă, am văzut anumite chestii. Nu știu câți dintre voi le-ați putut observa, dar dacă ați fost atenți la unele chestii… eu nu o să dau în persoana respectivă, dar persoana respectivă încă este în casă și, mai mult decât atât, a avut un comportament ciudat.(...) P ersoana respectivă care a făcut chestia asta este încă în casă. Eu sunt 99% convins că ea este, dar nu am nicio dovadă”,  a spus Cosmin, duminică seară, într-un live pe TikTok.