Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 iun 2024, 15:10

Laurențiu a părăsit România! Unde a plecat fostul concurent din Casa iubirii

Sursa: Instagram

Laurențiu, fost concurent în Casa Iubirii sezonul 3, a plecat din România, iar fanii sunt îngrijorați. Destinația pe care a ales-o este una neașteptată.

Laurențiu a fost un concurent extrem de simpatizat atât în emisiune, cât și în mediul online. Deși acesta nu a avut un parcurs de lungă durată, fanii și-ar dori și acum să îl mai revadă în emisiune.

Unde a plecat Laurențiu de la Casa Iubirii

Laurențiu a plecat din emisiune cu capul sus și nu a arătat nicio urmă de regret. Cu toate acestea, el continuă să își țină la curent comunitatea de fani strânsă în tot acest timp.

Fanii îl vor din nou pe Laurențiu în Casa Iubirii, însă acesta a ales o perioadă de liniște și relaxare, motiv pentru care a plecat în Sicilia. Acesta este pregătit de vacanță, îmbrăcat la cămașă și extrem de zâmbitor, semn că se bucură din plin de zilele petrecute departe de România.

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu! „Puține persoane au crezut în noi...”. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit tânăra iubitului ei

Laurențiu venise în emisiune pentru a-și găsi jumătatea și pentru a se așeza la casa lui

Laurențiu a fost unul dintre primii concurenți ai sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”.

La vârsta de 33 de Laurențiu vine din Brașov și are o experiență vastă în domeniul animației sportive și al dansului, activând în străinătate timp de 9 ani. De asemenea, a lucrat ca barman în ultima perioadă.

Laurențiu a venit determinat să își găsească jumătatea și să se așeze la casa lui, folosindu-se de abilitățile sale de comunicare și divertisment pentru a face o impresie bună în competiție​.

Citește și: „Ați vrea să mă reîntorc?” Daniela de la Casa Iubirii își propune să revină în emisiune! Cum au reacționat fanii

Lucrurile însă nu s-au desfășurat favorabil pentru el. Acesta ar fi avut o intenție de cunoaștere cu Daniela, însă tânăra nu a părut interesată de acesta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.