Gagea, la un pas de a părăsi „Casa iubirii”! Concurentul nu acceptă ca Alexandra să se apropie de Patrick: „Nu pot să rămân”

Autor: Diana Ghita

Gagea nu mai simte interes din partea Alexandrei

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, atmosfera a fost una tensionată, întrucât Alexandra a fost prinsă la mijloc între Patrick și Gagea.

Deși ar vrea să se apropie de Patrick, Alexandra nu pare dispusă să renunțe la Gagea, întrucât atât ea, cât și acesta din urmă, au postat pe rețelele sociale un moment surprins cu ceva timp în urmă, când s-au sărutat.

Patrick este de părere că Alexandra încă are sentimente pentru Gagea

Patrick a văzut respectivele imagini postate de cei doi și a părut deranjat de gestul fetei, întrucât nu știe ce să mai creadă în privința ei și a sentimentelor pe care le are: „Ai luat

cumva decizia că mergi 100% către Gagea? Mie mi se pare că ai închis puțin din ușa pe care o aveam deschisă”.

Însă, spre surprinderea tuturor, Alexandra i-a răspuns tânărului: „Nu am închis deloc ușa. Relația dintre mine și el, adică o posibilă, e în funcție de el”.

La auzul acestei afirmații, Gagea a luat atitudune și i-a spus fetei: „Alexandra, nu mai văd în tine un interes foarte mare față de mine.

Așa se vede.(...) Nu mă ajută pe mine psihic ca tu să îți dorești să cunoști pe cineva și eu să fac în continuare pași spre tine”.

Citește și: Virginia în rol de consilier în amor, gata să aprindă scânteia între Alexandra și Patrick! „În prezența ta îl văd binedispus!” Iată ce s-a întâmplat în casa fetelor și ce reacții s-au stârnit

Ulterior, Robi a intervenit în discuția celor trei și i-a spus lui Gagea: „Dar tu ești conștient că fata îl vede mai interesant pe Patrick decât pe tine? Nu? Pe tine te cunoaște”.

Gagea vrea să plece din „Casa iubirii”, dacă Alexandra se va apropia de Patrick

Gagea s-a arătat reținut la întrebarea lui Robi, însă Patrick a luat imediat cuvântul și a ținut să sublinieze că Alexandra nu știe exact ce își dorește: „Cu postarea aia eu am înțeles că ai decis un lucru.

Adică tu acum în prezent ești între două drumuri.(...) M-ai pus pe gânduri”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Ulterior, bruneta a explicat că nu a distribuit respectiva postare neapărat pentru a-și arăta sentimentele față de Gagea, ci că doar a considerat că este o amintire frumoasă, care a meritat

să fie postată: „Motivul postării a fost pentru că a fost ok momentul de atunci, a fost frumos, l-a postat o pagină și am zis să-l distribui”.

De asemenea, Denisa l-a asigurat pe Patrick că: „Dacă ai face pași mai mulți către ea l-ar uita pe Gagea în secuna doi”.

Citește și: Gagea, deranjat de interacțiunile Alexandrei cu Patrick și Bogdan. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți în gală: „M-ai putea pierde în orice moment”

Ulterior, Antoni i-a cerut punctul de vedere lui Gagea, vizvi de o posibilă apropiere între ea și Patrick: „Care ar fi următorii tăi pași în caz că Alexandra îți va închide ție ușa și se va apropia de Patrick?”.

În acest sens, tânărul a răspuns, foarte hotărât: „Plec acasă 100%. Nu pot să rămân aici”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.