Tatăl Anei, fetița de 12 ani ucisă și ascunsă în lada patului, a reacționat după condamnarea lui Marcel Șerbuc. Ce spune bărbatul despre mama copilei: „Să fie și ea condamnată”

Autor: Diana Bostan

Marcel Șerbuc a fost condamnat definitiv la 26 de ani de închisoare

Sursa: Facebook

Marcel Șerbuc a primit luni, 1 iulie, o condamnare definitivă de 26 de ani de închisoare pentru uciderea unei fetițe de 12 ani, al cărei cadavru l-a ascuns în lada unei canapele. Iată cum a reacționat tatăl fetiței!

O crimă terifiantă a zguduit întreaga țară în urmă cu un an, atunci când cadavrul unei fetițe de 12 ani a fost descoperit într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, ascuns în lada unui pat.  Marcel Șerbuc a fost găsit vinovat de uciderea Anei, micuța fiind chiar fiica concubinei sale. Iată ce au decis autoritățile în cazul său și cum a reacționat tatăl copilei ucise!

Marcel Șerbuc a fost condamnat definitiv

Ilie Marcel Șerbuc, condamnat pentru uciderea fiicei iubitei sale și ascunderea cadavrului într-o canapea, va petrece 26 de ani în închisoare, notează observatornews. El a fost găsit vinovat de omor calificat și tâlhărie, iar sentința Tribunalului București din aprilie a fost confirmată luni, 1 iulie, de Curtea de Apel.

Citește și: La câți ani de închisoare a fost condamnat Marcel Șerbuc, bărbatul care și-a ucis cu sânge rece fiica vitregă în vârstă de 12 ani: „ L-a lovit, iar acesta a ripostat”

Deși Marcel Șerbuc a recunoscut fapta și a colaborat în mod constant cu anchetatorii pe parcursul investigației, acest lucru nu a fost suficient pentru a-i reduce pedeapsa. Judecătorii au decis să îi aplice pedeapsa maximă, considerând gravitatea crimei și impactul său asupra comunității.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"Noi am susținut în cuvântul în încheiere că s-ar impune o asemenea pedeapsă ținând cont de faptul că Marcel Serbuc este o persoană extrem de agresivă, el la rândul său a săvârșit și alte tipuri de infracțiuni pentru care nu fusese încă începută urmărirea penală",  a transmis Adrian Cuculis, avocatul familiei fetei ucise, potrivit Observatornews.

Tatăl fetiței ucise a reacționat în urma condamnării primite de Marcel Șerbuc

Tatăl Anamariei consideră că și mama fetei ar fi trebuit să primească o condamnare, acuzând-o de complicitate și numind-o "criminală". De la pierderea fiicei sale, el nu și-a mai găsit liniștea, trăind momente extrem de dificile. În plus, tatăl fetiței ucise este profund indignat de comportamentul fostei partenere, pe care o consideră responsabilă pentru tragedia suferită.

Citește și: Marcel Șerbuc și-a recunoscut fapta! Criminalul din Berceni susține că fata l-a atacat, iar el s-a apărat „ A luat un șiret și a stragulat-o”

”Așa a fost o mamă? O criminală, o criminală. Sau bunicii materni? Legea noastră să nu facă dreptate că să fie și ea condamnată în primul rând, că pe fetiţa mea nu o aduc de acolo din mormânt”, a spus tatăl fetei ucise, conform sursei menționate anterior.

Potrivit observatornews, crima din Berceni i-a adus lui Marcel Șerbuc nu doar o condamnare severă, ci și o datorie financiară uriașă.

El este obligat să plătească aproape 100.000 de euro, mai exact 95.000 de euro, drept despăgubire tatălui și fratelui victimei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.