De ce a ales Serghei Mizil să îi taie mâncarea lui Irinel Columbeanu, la restaurant: „Nu mâncase de patru zile. E deprimant!”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 iul 2024, 12:43

Serghei Mizil a fost prezent în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai„  

Sursa: youtube.com

Serghei Mizil a dezvăluit în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai„ de ce a ales să îi fie alături lui Irinel Columbeanu de ziua acestuia de naștere și de ce a ales să îi taie el mâncarea, fostului milionar, din farfurie.

Serghei Mizil a explicat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” care a fost motivul pentru care a ales să îi fie alături lui Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere și să îi taie mâncarea din farfurie. Mizil a subliniat că situația a fost deprimantă, evidențiind singurătatea fostului milionar.

De ce a ales Serghei Mizil să îi taie mâncarea din farfurie lui Irinel Columbeanu?

Duminică seara, Serghei Mizil, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta a răspuns tuturor întrebărilor moderatorului emisiunii, fără să ezite, și a vorbit, printre altele și despre prietenul său din copilărie, Irinel Columbeanu. El a amintit de un moment când a ales să îi fie alături fostului milionar de la Izvorani, mai exact de ziua sa, dar și despre faptul că a realizat că omul de afaceri nu mâncase de aproape patru zile.

Despre Irinel Columbeanu se știe că acesta a stârnit interesul presei mondene prin relațiile pe care le-a avut cu Romanița Iovan, dar și cu Monica Gabor, cu care are o fiică, pe Irina. În ultima perioadă, fostul milionar s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, a rămas falit și a ajuns să locuiască într-un azil. În 2023, Serghei Mizil a făcut un apel, către populație, pentru ajutorarea acestuia, care a stârnit un val de reacții negative în mediul online.

Citește și: Câți copii are și cât de frumoase sunt fetele lui Serghei Mizil: Smaranda Mizil a moștenit caracterul tatălui său

Denise Rifai, a vrut să știe dacă lui Serghei Mizil îi este frică de sărăcie, dar și dacă acestuia îi este milă de Irinel Columbeanu. Astfel, Serghei Mizil a declarat că: „Bineînțeles că îmi este milă de el.

În primul rând că am copilărit împreună. Pe mine m-a impresionat chestia asta...Eram la restaurant cu Adiță și eu nu-l văzusem de mult timp și stătea în fața mea, acum este urât ce spun și mânca în gol. Și zic ‘Mă ce este cu ăsta?’ Nu mâncase de patru zile sau de trei zile. Și  atunci am zis bă nu se poate chiar în halul ăsta. Lumea este foarte rea.
Au sărit toți...pe internet că am vrut să îi iau banii, că i–am tăiat special mâncarea. Nu i-am tăiat special mâncarea, că nu îi tai eu mâncarea nici lui mama, dar lui ăla. Ce se întâmplă? Fata mea nu are două degete, dintr-un accident și ea neputând să taie, ea l-a văzut că nu poate să taie (pe Irinel Columbeanu) și eu fiind lângă el mi-a zis tată taie-i tu...Adică
nu am făcut-o conștient și nu am făcut emisiunea să îi luăm banii. Asta am făcut să-l ajutăm și eu zic că am făcut foarte, foarte bine”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

La ziua lui Irinel Columbeanu au participat doar două persoane

Serghei Mizil a fost indignat de faptul că, la ziua fostului milionar au participat doar două persoane. Irinel Columbeanu simțindu-se singur, mai ales că de-a lungul timpului a avut foarte multe cunoștințe cu bani și nici unul nu a ales să îi fie alături în aceste momente.

„Și acum când am mers la ziua lui, am venit doar doi prieteni din copilărie, restul, toți ăia care mergeau și toți marii milionari...n-a venit absolut nimeni. E deprimant! Să ai posibilitatea asta și banii ăștia pe care îi au prietenii lui, adică vorbesc de prieteni care au miliarde...Să nu îl mai bagi în seamă, să îți faci ziua singur. S-a bucurat foarte mult că am venit o mână de oameni. Și acum s-a bucurat că a venit și fata lui și mă bucur foarte mult că a venit.”  a mai spus Serghei Mizil.

Citește și: Cum arată și cine e soția lui Serghei Mizil? Secretul mariajului lor de peste 25 de ani

Astfel, Serghei Mizil este unul dintre oamenii care au ales să îi fie alături lui Irinel Columbeanu în ciuda dificultăților prin care fostul milionar trece în prezent.