Ce avere are Serghei Mizil: Fiul fostului demnitar a dezvăluit adevărul despre proveniența banilor săi și stilul de viață extravagant: „Eu nu am fost niciodată sărac, am stat tot timpul în vile, în mașini”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 08 iul 2024, 12:51

Serghei Mizil a explicat „cât de bogat este”

Sursa: Kanal D

Serghei Mizil, personalitate publică și artist polivalent din România, a discutat deschis despre averea sa și filozofia sa de viață în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Serghei Mizil, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a vorbit deschis despre averea sa și filosofia sa de viață în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Serghei Mizil a recunoscut de unde își câștigă existența

Duminică seara, Serghei Mizil, o figură notabilă din peisajul artistic românesc, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns tuturor întrebărilor fără ezitare.

Printre subiectele abordate, Denise Rifai l-a întrebat direct: „Cât de bogat sunteți?”, o întrebare la care Mizil a răspuns cu sinceritate și umor, dezvăluind aspecte mai puțin cunoscute despre viața sa.

„E o întrebare complicată, depinde fiecare ce crede”, a început Serghei Mizil.

„Eu pentru mine am cât îmi trebuie, niciodată nu am avut boala asta.

Este o chestie greu de explicat. Eu nu am fost niciodată sărac, tot timpul am stat în vile, în mașini, în șalupe, că așa a fost norocul de la Dumnezeu, nu că am fost eu deștept, pe vremea aia a fost tata.”
, a mai adăugat acesta.

Mizil a subliniat că, deși a trăit mereu în confort, nu a fost niciodată obsedat de acumularea bogăției.

„Niciodată n-am fost înnebunit să fac sute de milioane, să mă dau peste cap. Eu mi-am trăit viața. Ce faci până la urmă cu banii? Dacă ai peste ce-ți trebuie ție, devine o boală. Am văzut oameni care mi-au spus că ‘Bă, plăcerea mea e să număr banii’, pe aia îi înțeleg, dar să stau 24 din 24 să-mi frec creierii, să am o mie de angajați, să fac bani, nu, eu nu pot.

Nu am nervi așa tari să stau la un birou, să am angajați nu am putut niciodată.”, a completat Serghei Mizil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: UPDATE: Au fost afișate primele rezultate pentru Bacalaureat 2024

Citește și: Tragedie pe DN 24 în Vrancea: O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 4 ani

Ce pensie are Serghei Mizil

Pe canalul său de YouTube, într-o discuție online, Serghei Mizil a dezvăluit că are o pensie de 1.200

de lei, o sumă care nu este suficientă pentru a-și acoperi costurile de zi cu zi, inclusiv medicamentele care îl costă aproximativ 2.000 de lei pe lună. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă...”, a declarat Serghei Mizil.

Mizil a explicat că a avut contract de muncă toată viața sa și că, deși nu a lucrat niciodată la stat, a plătit taxe și contribuții pentru a beneficia de pensie.

„Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”, a întrebat o persoană care îi urmărea LIVE-ul pe YouTube. Răspunsul lui Serghei a fost simplu și direct: „La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”.

Serghei Mizil a reușit să arate o altă față a sa, una care nu este preocupată de bogăția materială, ci mai degrabă de trăirea autentică a vieții. Prin răspunsurile sale, el a demonstrat că adevărata valoare nu stă în acumularea de bani, ci în modul în care alegem să ne trăim viața.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.