Roberta aruncă bomba în plin scandal cu Alexandra: „S-a consumat relația dintre ei!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2024, 15:53
video Foto(4)

Roberta și Alexandra au pus punct prieteniei lor! Cele două concurente și-au spus replici aprige! Iată cum a reacționat Gagea și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească perechea și să înfrunte orice provocare, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și certuri aprige declanșate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. În cea mai recentă Gală, concurenții au avut parte de multe momente pline de emoții, dar și de tensiuni deoarece unul dintre ei a fost nevoit să plece acasă.

Momentul nominalizărilor a iscat o ceartă teribilă între Alexandra și Roberta, deoarece Gagea a fost nominalizat spre eliminare.

Roberta și Alexandra au pus punct prieteniei dintre ele

În ediția de Gala, Roberta a decis să îl nominalizeze spre eliminare pe Gagea, spre uluirea Alexandrei, care nu se aștepta că prietenă ei să recurgă la un astfel de gest. Aceasta s-a arătat extrem de deranjată de alegerea făcută de cea pe care o consideră cea mai bună prietenă în Casa iubirii și i-a reproșat aprig gestul făcut.

Pe de altă parte, Roberta a încercat să îi explice motivul care a determinat-o să recurgă la alegerea făcută.

Citește și: Alexandra și Gagea, foarte tandri în preajma lui Patrick! Concurentul nu i-a mai putut privi și a părăsit, furios, încăperea

Alexandra: Vreau să spun că mă așteptăm la orice, în afară de ea! Din punctul meu de vedere, eu chiar am considerat-o apropiată și m-am atașat de ea cel mai mult de când am venit aici! Nu mă așteptăm la ea! În același timp îi

respect decizia! Nu știu care a fost scopul dar o să vreau să îl aud! Și vreau să spun că m-a dezamăgit și eu nu mai am nicio prietenie, suntem doar colege cu toate! Și atât!

Roberta: Voi nu ați înțeles nici până în momentul asta care era schemă, nu? Gagea este ultimul venit aici în casă și strategia asta am făcut-o pe moment când am stat și am analizat o situație și m-am gândit că e posibil să fie o strategie pentru Ștefania și în momentul ăla dacă era și Sebastian, automat trebuia să fie

unul mai slab decât el! Eu am explicat în momentul ăla și nu cred că am vrut să dau în ține sau în el, în mod intenționat! Am spus și atunci și nu am făcut-o cu răutate și mi-am cerut scuze, dar tu ai venit după cu o răutate! Lângă mine rămâne cine poate, nu orice!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Roberta aruncă bomba în plin scandal cu Alexandra: „Se vede că s-a consumat relația dintre ei” 

În ciuda faptului că Roberta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să îl nominalizeze pe Gagea în cea mai recentă Gala a emisiunii, Alexandra s-a arătat tot mai dezamăgită de gestul celei pe care o consideră prietene ei cea mai bună în Casa iubirii și i-a dat de înțeles că vrea să pună capăt prieteniei dintre ele.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

Roberta: Nu mi-a spus nimic, este strict părerea mea și am spus de la început că nu procedează bine, că eu aș fi făcut altfel în locul ei! Și se vede că s-a consumat relația dintre ei doi! Și poate că i-ar fi și ei mai bine așa!

Alexandra: Este punctul ei de vedere, eu am total altul! Mi se pare normal să închei prietenia aici!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.