O româncă de 41 de ani din Brașov a dispărut fără urmă după ce și-a făcut cont pe o aplicație de matrimoniale. Familia bănuiește că ar fi vorba despre trafic de carne vie

Autor: Andrei Costanda

O femeie de 41 de ani din Brașov a dispărut fără urmă

Sursa: CanCan

Tomescu Sabina Aurelia, o femeie de 41 de ani din Brașov, a dispărut după ce a primit 1.000 de euro de la un bărbat necunoscut pe o aplicație de dating.

Tomescu Sabina Aurelia, o femeie de 41 de ani din Brașov, a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână și jumătate, lăsând familia în alertă și temeri că ar fi căzut victimă traficanților de carne vie.

Femeia din Brașov a dispărut fără urmă după ce a intrat în contact cu un bărbat pe o aplicație de dating

Înainte de dispariție, Sabina și-a făcut cont pe Tinder și a primit o sumă suspectă de bani în contul său bancar, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare.

Viața Sabinei nu era una prea roz înainte de dispariție. Rămasă fără loc de muncă, aceasta era sprijinită financiar de sora și tatăl său. Sabina le-a spus celor apropiați că vrea să facă un pas important pentru viitorul său și că pe 24 iunie ar avea un interviu de angajare în Bruxelles. Totuși, ulterior s-a descoperit că femeia avea alte planuri, iar acum familia o caută disperată.

Sabina, care vorbea limba germană și lucrase anterior în domeniul facturării, a plecat în călătorie pe 24 iunie, dar după două zile apropiații nu au mai putut lua legătura cu ea. Ultima conexiune pe WhatsApp a fost pe 26 iunie, iar de atunci este de negăsit. Îngrijorată, familia a raportat dispariția Sabinei, iar autoritățile au început căutările.

Poliția Română a emis un comunicat în care se arată că Sabina a plecat de acasă pe 25 iunie cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de atunci nu a mai luat legătura cu familia.

Femeia are următoarele semnalmente: înălțime de 163 cm, greutate de 50 kg, corpolență slabă, ochi căprui și păr blond de lungime medie.

Citește și: Valea Oltului s-a închis oficial: Ce rute alternative vor putea folosi șoferii pentru a evita zona

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: Care este județul cu cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent

Sora și cumnatul Sabinei au alertat autoritățile

Sora și cumnatul Sabinei, îngrijorați de lipsa de comunicare, au început investigații pe cont propriu pentru a descoperi unde a dispărut aceasta.

Aceștia au descoperit că Sabina își planificase, de fapt, o călătorie în Egipt, în stațiunea Sharm-el-Sheikh, cumpărând bilete de avion printr-o agenție de turism: unul pe ruta București-Bruxelles și altul pe ruta Bruxelles-Sharm-el-Sheikh, cu întoarcere pe 28 iunie.

De asemenea, familia a descoperit că Sabina a cheltuit într-un timp scurt aproximativ 1.000 de euro, o sumă a cărei proveniență nu poate fi justificată, având în vedere că nu mai lucra de câteva luni.

Aceștia bănuiesc că banii provin de la un bărbat cunoscut pe Tinder, unde Sabina și-a făcut cont recent.

„Ea nu avea loc de muncă de câteva luni, o ajuta sora ei cu bani, iar tatăl ei îi plătea facturile. Am descoperit că a rulat o sumă mare de bani, respectiv în jur de 1.000 de euro, într-un timp scurt. Am găsit și chitanțele pentru biletele de avion pe care le-a cumpărat și care au costat 405 euro.

Își făcuse cont pe Tinder de puțin timp. Bănuiesc că cineva i-a trimis banii pe card și probabil i-a sucit mințile, i-o fi spus: «Iubita mea, ne vedem la Bruxelles și plecăm împreună în Egipt, la Sharm-el-Sheikh». Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană la Bruxelles, unde există rețele de proxeneți, și a fost sechestrată. Metoda este clasică, cred că s-a lăsat vândută fără să-și dea seama că va trebui să dea înapoi acești bani și să pună osul la treabă, cum se spune”, a declarat Alex Popescu, cumnatul Sabinei, potrivit gandul.ro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.