Cosmin, cadou neașteptat pentru Ștefania. Cum și-a surprins tânărul iubita, imediat după eliminarea ei din Casa iubirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 08 iul 2024, 18:18

Cosmin și Ștefania

Sursa: Instagram Cosmin Radu

Cosmin a dezvăluit ce cadou i-a luat Ștefaniei, cu ocazia aniversării lor de 4 luni de relație. Tânăra a rămas fără cuvinte.

În Gala de duminică, 7 iulie, a emisiunii Casa iubirii, Ștefania a fost eliminată. Tânăra și-a dorit foarte mult să părăsească competiția, după ce iubitul ei, Cosmin, a fost descalificat din cauză că a încălcat regulamentul. Acum, după eliminarea tinerei din emisiune, cei doi s-au întâlnit și sărbătoresc 4 luni de când formează un cuplu. Iată ce cadou i-a pregătit tânărul iubitei lui.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

Cosmin, cadou neașteptat pentru Ștefania

Cosmin și Ștefania au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din Casa iubirii. Acum, după eliminarea lor din emisiune, cei doi încă sunt susținuți de urmăritorii lor din mediul online, care sunt în număr tot mai mare.

Astfel, cei doi îndrăgostiți își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor după competiție.

Luni, 7 iulie, Cosmin și-a anunțat fanii că el și Ștefania împlinesc 4 luni de când formează un cuplu, motiv pentru care tânărul a decis să o surprindă cu un cadou.

''Dragilor, după cum știți, eu și Veve împlinim 4 luni de când formăm oficial un cuplu.

4 luni în care am trecut împreună prin bune și prin rele, iar după cum ați văzut, Dumnezeu ne-a rânduit atât de bine încât a doua zi după difuzarea plecării ei din emisiune, noi sărbătorim în această zi. Evident, i-am pregătit și un cadou.'', a dezvăluit Cosmin, fostul concurent din Casa iubirii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Așadar, cu ocazia aniversării lor, Cosmin nu a vrut să piardă timpul și a trecut la fapte. Tânărul încearcă să o surprindă pe partenera lui, iar la aniversarea celor 4 luni de relație, acesta i-a oferit Ștefaniei un buchet de flori și o brățară superbă. 

Citește și: „Cel mai important,  l-am cunoscut pe Cosmin, sufletul meu pereche”: Ce mesaj a transmis Ștefania după ce a fost eliminată din „Casa Iubirii”

Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre Cosmin și Ștefania și dacă vor decide să treacă la pasul următor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.