Detaliul observat într-un videoclip postat de Narcisa Modrîngă. Urmăritorii ei au văzut ce se află în spatele ei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 iul 2024, 10:31

Ce au observat urmăritorii Narcisei într-un videoclip postat de aceasta pe TikTok. Este vorba de Mădălin

Sursa: TikTok

În urma unui videoclip postat de Narcisa Modrîngă, urmăritorii tinerei au observat un detaliu inedit în spatele acesteia, pe raftul de pe perete.

Cei ce au vizionat atent videoclipul postat de Narcisa Modrîngă nu au putut să nu observe faptul că în spatele acesteia se află o fotografie înrămată în care apare Mădălin.

Citește și: Narcisa Modrîngă își strigă durerea pe rețelele sociale: „Doamne, nu mai pot” Ce se întâmplă cu iubita lui Mădălin Păduran, tânărul mort în accidentul de la Deveselu

Narcisa Modrîngă suferă după iubitul mort în accidentul de la Deveselu

Nu este pentru prima dată când Narcisa postează videoclipuri cu subînțeles sau lasă loc de interpretări. De data aceasta, fără să vrea, adolescenta a atras privirile urmăritorilor săi, însă nu asupra ei, ci asupra unei fotografii pe care aceștia ar fi observat-o în spatele ei.

'' Poza de pe dulap cu madă☹️'' este unul dintre comentariile primite de Narcisa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

@narcisaa_modringa

Si în viata urmatoare🤍

♬ sunet original- andra beatrice.

Narcisa, dedicație muzicală pentru Mădălin

Nu de mult, Narcisa Modrîngă și-a exprimat suferința pe rețelele sociale, printr-o melodie pe care i-o dedica iubitului ei, Mădălin.

„Simpla ta prezență știu că o să mă dea pe spate. Cine pe cine minte, cine n-a vrut să rămână.

Mă găsești exact unde m-ai lăsat, între pustiu și furtună.

Unde ți-am zis că trecem peste orice dacă ne ținem de mână și o să fim suflete pereche după o viață împreună,” sunt versurile pe care Narcisa i le-a dedicat lui Mădălin.

Citește și: Video-ul cu Narcisa Modrîngă care a împărțit internetul în două. Fosta iubită a lui Mădălin s-ar fi pozat în ipostaze indecente

Mădălin Paul Păduran este tânărul care a pornit într-o cursă nebună cu final tragic. La data de 11 aprilie, acesta gonea după presupusul iubit al Narcisei, pe care tânărul era gelos.

Având la bord o viteză mult prea mare, Mădălin a intrat cu mașina direct într-un copac și nu a mai avut nicio șansă.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.