A dat Bacalaureatul, însă moartea l-a luat la scurt timp după. Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident în Slatina

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 iul 2024, 23:26

Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident în Slatina

Sursa: Jurnalul Olteniei

Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident grav în Slatina. Alțe două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Un tânăr de 18 ani a murit și alți doi au fost răniți în urma unui cumplit accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni în municipiul Slatina. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani.

Citește și: Ies la lumină ipoteze tulburătoare în cazul bărbatului găsit cu capul strivit între Agigea și Eforie! Ce ar fi pățit, de fapt, victima de pe DN39

Șoferul a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Accidentul s-a produs pe strada Oituz din Slatina. Autoturismul condus de tânărul de 19 ani a intrat într-un stâlp de electricitate. În mașină se aflau patru tineri, unul dintre ei a decedat, iar doi au fost transportați la spital cu răni. 

Polițiștii au informat că cei doi răniți, de 17 și 18 ani, ambii din municipiul Slatina, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar tânărul de 18 ani, din comuna Bălteni, a decedat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

„La data de 8 iulie 2024, în jurul orei 3,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Oituz din municipiul Slatina, a avut loc

un accident rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Olt, conform Adevărul.ro.

Victima decedată era absolvent al Liceului Vocațional „Nicolae Titulescu” din Slatina și susținuse recent probele examenului de Bacalaureat. Astăzi, 8 iulie 2024, tânărul aștepta să afle rezultatele examenului.

Polițiștii au confirmat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice, testarea cu aparatul etilotest indicând un rezultat negativ.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.