Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!" | Video

Autor: Diana Tilă

Garsoniera atipică din București, care se vinde la un preț ireal

Sursa: Captură TikTok alex_smashfree.ro

O garsonieră din București a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale. Iată cum arată locuința și care este prețul cu care se vinde!

Un agent imobiliar a pus românii pe jar. Bărbatul a publicat un video pe TikTok în care prezintă o garsonieră atipică din București, care este de vânzare la un preț destul de mare.

Citește și: Creșterea Prețurilor la Apartamente în România: Cauze, Impact și Perspective

Care este prețul cu care se vinde garsoniera atipică din București?

Anunțul cu privire la vânzarea unei garsoniere, din București, mai exact lângă parcul Cișmigiu, a stârnit un val de reacții din partea românilor, după ce au văzut cum este compartimentat imobilul și care este prețul cu care se vinde.

Garsoniera creat mare vâlvă pe TikTok, acolo unde agentul imobiliar a prezentat locuința. Românii au rămas șocați de aranjarea camerelor, care sunt pe două etaje, astfel, aceștia s-au întrecut în comentarii ironice, mai ales când au aflat la ce sumă se vinde imobilul. 

Garsoniera are 35,50 metri pătrați și se vinde la prețul de 56 de mii de euro. Însă ceea ce este cu adevărat atipic, este compartimentarea camerelor. Dormitorul și balconul se află la etajul 7, iar bucătăria și baia între etajele 7 și 8.

Imediat după publicarea anunțului în mediul online, comentariile internauților au început să curgă, iar anunțul a devenit viral.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Citește și: Piața Apartamentelor de Vânzare în București: O Privire Asupra Ofertei din Zonele de Top

''Le vindeți și separat? M-ar interesa doar balconu.'', "Bine ca nu e în parc baia.", "Casa în sectorul 5 și baia în sectorul 1.", "Baia la vecinul, bucătăria la etajul 2 la tanti Florica, sufrageria este la Piața Romană.", "Se poate monta o tiroliană între cameră și bucătărie.",

"Nu am mai văzut așa ceva până acum.", "Nu se poate așa ceva!", "Ma minunez de prețurile in imobiliare din România…", acestea sunt doar câteva dintre comentariile interanuților.

Pentru a vedea cum arată garsoniera, urmăriți materialul video de mai jos!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.