Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit frumoasa actriță în 2022 și cum a strălucit în rochie de mireasă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iul 2024, 13:34
video Foto(4)

El este marea iubire a celebrei Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie"! Iată cine este celebrul cântăreț care a devenit soțul frumoasei actrițe, in urma cu doi ani!

Gökçe Bahadır are doar 42 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, superbă actrița a dovedit un talent uluitor și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales și a câștigat multe premii și distincții importante și a devenit din ce în ce mai cunoscută și admirată de publicul larg. Dincolo de carieră strălucită, Gökçe Bahadır este o femeie împlinită și pe plan personal deoarece în urmă cu doi ani s-a căsătorit cu alesul inimii sale, un celebru cântăreț turc și se află la

cel de-al doilea mariaj.

Actrița Gökçe Bahadır, care joacă rolul Azra în serialul "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale

Gökçe Bahadır a devenit cunoscută în România de curând, odată cu difuzarea la Kanal D a serialului "Tablou de familie", în care această a dat viață personajului principal Azra, o avocata de succes, care a trecut prin multe încercări dificile.

Dacă pe plan profesional renumită actrița s-a bucurat de mari reușite încă de la primele sale proiecte, pe plan personal, această nu a avut parte de același succes, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale. Gökçe Bahadır s-a căsătorit în anul 2011 cu actorul Ali Sunal (46 de ani), însă după doar un an de căsnicie cei doi soți au hotărât să divorțeze și să meargă fiecare pe propriul drum.

Citește și: Ce meserie are Gökçe Bahadır, actrița care o interpretează pe Azra Günay în “Tablou de familie”. Protagonista serialului ascunde un talent nebănuit

Deși divorțul a îndurerat-o profund, frumoasă actrița nu a renunțat să își caute marea dragoste. În anul 2020 Gökçe Bahadır s-a îndrăgostit iremediabil de celebrul cântăreț Emir Ersoy (46 de ani). Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în anul 2022, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", ascensiune uluitoare pe plan profesional

Gökçe Bahadır s-a născut în anul 1981, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani.

După absolvirea liceului, această a fost admisă la Facultatea de Radiodifuziune și televiziune în cadrul instituției Akademi Istanbul și apoi a studiat și actoria în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen. În perioada studenției, Gökçe a prezentat un program radio la Fenerbahçe FM.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului ”Tablou de familie”, o artistă completă. La fel ca personajul pe care îl interpretează, frumoasa actriță a trecut ea însăși printr-un divorț dureros

În anul 2001, Gökçe Bahadır a debutat pe platourile de filmare ale serialului Tatlı Hayat, care i-a adus multe noi oportunități pe plan profesional, care treptat au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.