Crimă învăluită în mister în Vaslui: Cadavrul unui bărbat a fost găsit la marginea drumului, într-o valiză abandonată: „Avea genunchii îngrămădiți”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iul 2024, 09:02

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o valiză abandonată de la marginea unui drum din Vaslui

Sursa: ȘtirileProTV

O descoperire macabră a avut loc în satul Pungești, Vaslui, seara trecută. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o valiză abandonată la marginea drumului.

Luni seară, cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o valiză abandonată la marginea localității. Incidentul a fost raportat de un sătean care, după ce a deschis valiza, a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Cine este tânărul din Sibiu ucis în bătaie de familia iubitei lui! Deși fata avea o relație de doi ani cu el, părinții plănuiau să o mărite cu altcineva

Oamenii nu au realizat că zace un om mort în valiză

Deși geamantanul a fost lăsat la marginea drumului încă de sâmbătă, nu a stârnit curiozitatea niciunui localnic până aseară. După ce a simțit un miros înțepător venind din direcția valizei, un sătean a decis să investigheze și a făcut descoperirea șocantă.

„Eu am zis că e gunoi, nu mi-am dat seama că e om mort acolo.

Am zis poate e un câine mort, o găină și am văzut genunchii îngrămădiţi acolo. Băi, asta e om mă. De unde și cum e, nu știu"
, spune Barzu Gheorghiţa, martorul care a găsit cadavrul, potrivit Observator.

Poliția a fost chemată de urgență la fața locului. Echipajele au sigilat zona și au confirmat spusele martorului. Cadavrul era deja într-o stare avansată de putrefacție.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Localnicii sunt speriați de gândul că un criminal se află printre ei

Sătenii sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum o astfel de crimă a avut loc în localitatea lor, având în vedere faptul că nu se întâmplă astfel de necazuri

în zonă. 

Cadavrul a fost preluat de poliţişti şi transportat la medicina legală din Vaslui pentru necropsie.

Citește și: „Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu

Criminaliștii au început imediat o anchetă pentru a stabili identitatea victimei și circumstanțele în care a avut loc crima.