Ce se întâmplă cu Moldo la o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”. Mesajul transmis de concurent: „Nu e chiar atât de ușor”

Autor: Diana Ghita

Ce dezvăluiri a făcut Moldo

Sursa: Instagram moldo.robertt

După o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”, Moldo a dezvăluit, într-un clip pe rețelele sociale, cum se simte viața în lumina reflectoarelor.

Marți, 16 iulie, Patrick s-a gândit să le dezvăluie fanilor, printr-un clip postat pe Instagram, cum se simt el și colegul lui, Moldo, după o zi de filmări pentru emisiunea matrimonială „Casa iubirii”. În filmulețul publicat pe Story, noul concurent a mărturisit că totul este mult mai complex decât ceea ce văd telespectatorii la televizor.

Ce mesaj a transmis Moldo la o săptămână de când a intrat în „Casa iubirii”

Patrick, obișnuit cu atmosfera show-ului și cu zilele lungi de filmări, le-a transmis oamenilor din mediul online cum se simte după o zi plină, petrecută pe platoul emisiunii. În videoclip acesta a părut foarte binedispus și plin de energie, însă Moldo, care se afla în spatele lui, părea de-a dreptul extenuat. 

„După o zi de filmări rezistăm cu brio. Nu știu Moldo cât de bine rezistă, dar cred că e forță”,  a

spus Patrick, în clipul postat pe pagina lui personală de Instagram.

Ulterior, Moldo a luat cuvântul și le-a transmis celor de acasă că participarea la un astfel de show este o misiune foarte grea, lucru la care nu s-a așteptat atunci când s-a înscris la „Casa iubirii”: „Abia acum îmi dau și eu seama cât de obositor e. Nu e chiar atât de ușor”.

Citește și: Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Însă, înainte de a încheia filmarea, Patrick a ținut să-l completeze pe colegul lui. Acesta a subliniat că, deși nu este un lucru ușor să îți petreci toată ziua în fața camerelor de filmat și a reflectoarelor, întreaga experiență este una deosebită: „Dar e și frumos în același timp. Vă pupăm!”.

Cum se înțelege Moldo cu ceilalți concurenți din „Casa iubirii”

Chiar dacă, pentru început, lui Moldo i se pare o experiență obositoare, acesta pare că s-a adaptat cu atmosfera generală, întrucât s-a integrat foarte repede printre concurenți. Pe lângă prietenia cu Patrick, noul concurent pare să se fi apropiat și de Sebastian și Robi. 

Citește și: Pe cine alege Virginia dintre Moldo, Robi și Patrick? Tânăra pare hotărâtă să-l cunoască pe noul concurent, spre dezamăgirea lui Robi: „Mi-ai plăcut”

În această dimineață, Robi a postat un videoclip din mașina care îi transportă pe concurenți de la hotel către platoul emisiunii, iar între el și Sebastian se afla Moldo. Cu toții ascultau muzică și s-au arătat foarte binedispuși, semn că Robi nu îi poartă ură lui Moldo pentru apropierea de Virginia, fosta lui iubită din „Casa iubirii”.