Patrick are o misiune grea: Alexandra sau Teodora? Răspunsul acestuia pune pe jar una din concurente: „Sincer să fiu..”

Autor: Laura Macovei

Patrick, pus să aleagă între Alexandra și Teodora

Sursa: Kanal D

Patrick se află într-o situație tensionată, după ce a fost pus să aleagă cui va da SMASH: Alexandrei sau Teodorei? Iată ce a răspuns acesta.

Patrick are o misiune grea: Alexandra sau Teodora? Concurentul trebuie să decidă care din cele două îl atrage mai mult din punct de vedere fizic, iar alegerea acestuia e Teodora.

Citește și: Cosmin, postare surprinzătoare în mediul online: „Cu copiii noștri”. Foștii concurenți de la „Casa iubirii” și-au pus fanii pe jar

Patrick spune că este mai atras fizic de Teodora

Deși inițial Patrick nu ar vrea să ia o decizie, motivând faptul că ambele sunt frumoase, iar cu Alexandra deja a interacționat de câteva ori, concurenții insistă că acesta trebuie să aleagă una din fete măcar din punct de vedere fizic. 

Patrick: Aș spune smash, smash, dar trebuie să fac o alegere și voi spune SMASH Teodora, PASS Alexandra, deoarece cu Alexandra am interacționat și are câteva buline negre, dar are și albe.

E clar că SMASH-ul merge către Teodora, deoarece mă raportez doar la ceea ce am văzut eu până acum.

Antoni: Și dacă le-ai fi cunoscut pe amândouă în același timp, spre care te-ai fi îndreptat?

Patrick: E greu să răspund la întrebarea asta, pentru că nu-mi pot imagina cum ar fi fost Alexandra fără Gagea.

Concurenții: Fizic!!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Alexandra pare împăcată cu decizia lui Patrick

Patrick încearcă să își motiveze decizia în fața Alexandrei, dar aceasta pare a fi înțelegătoare și acceptă părerea sa. 

Patrick: Aa, fizic. Sincer să fiu.. Teodora. Ea e mai pe genul meu. Dar nu înseamnă că Alexandra nu mă atrage fizic. Vorbesc în comparație. Alexandra, ești ok? Te-ai supărat pe mine?

Alexandra: Da, sunt foarte ok. Eu am înțeles.

Citește și: Gagea îi face declarații romantice Teodorei, iar Alexandra părăsește încăperea în lacrimi: „E Universul meu”. Urmăriți o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” joi, 18 iulie, de la 10:00 și 16:30 la Kanal D

Patrick: Ea e nouă, nu o cunosc.

Poate în două zile mă cert și atunci vei fi și tu un mare SMASH.

Urmăriți întregul material din prima parte a emisiunii chiar aici: 

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.