Motivul real pentru care Bianca Mândru s-a mutat definitiv din Genova în București: „Sunt și în București, dar mai puțini” Fosta concurentă a povestit tot pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei

Bianca Mândru explică motivul pentru care s-a mutat în București 

Sursa: Instagram

Bianca Mândru, fostă concurentă în Casa Iubirii, a explicat în mediul online motivul pentru care a părăsit Italia pentru România.

Mai în glumă, mai în serios, Bianca a declarat că principalul motiv sunt greierii. Da, ați auzit bine. Se pare că zgomotul acestora îi dă bătăi de cap fostei concurente.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Bianca de la Casa Iubirii a „dat” Genova pentru București

Într-un filmuleț postat pe Insta Story, Bianca le-a transmis urmăritorilor motivul pentru care a lăsat un asemenea peisaj superb pentru Capitală.

„Atunci când vin în Italia, oamenii care mă cunosc mă întreabă cum de am „schimbat” italienii pe români și cum de m-am mutat din Genova în București.

Eu le dau tot felul de explicații: pentru job, pentru cum mă simt eu, pentru că mi-am făcut prieteni noi, pentru experiența mea și chestii din astea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Azi dimineață chiar stăteam în pat și mă gândeam la un motiv așa, mai concret, mai serios. Uitați-vă puțin, eu am schimbat asta pe București. Cum? Stăteam în pat și încercam să mă gândesc. Toți greierii sunt aici. Sunt și în București, dar mai puțini,” a spus Bianca într-un Insta Story.

Bianca Mândru și Ionuț s-au despărțit

Recent, Bianca Mândru a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Ionuț.

Foștii concurenți de la „Casa iubirii” nu s-au despărțit din cauza infidelității sau a unor certuri majore, ci dintr-un motiv pe care tânăra îl consideră de-a dreptul banal, din cauza căruia nu se aștepta să se producă o ruptură atât de mare între ei.

„Într-un moment în care eram super obosită și încărcată, el și-a dorit să mă vadă cu orice preț.

(...) În momentul în care i-am spus că sunt obosită, el mi-a spus: «Cum poți să fi obosită? Nu ai sentimente pentru mine? Nu mă simt dorit». Eu am fost destul de nervoasă, recunosc, și i-am spus că da, într-adevăr, acum nu am timp pentru toate aceste lucruri și el a insistat să ne vedem atunci, eu am zis: «Nu, lasă-mă puțin să mă liniștesc». Credeam că este o ceartă, o banalitate și după o să ne vedem”.

Din impuls, a doua zi a postat pe rețele(...) Noi nici măcar nu vorbisem ca să ne despărțim așa cum spune el, de comun acord”, a spus Bianca Mândru, la „Culisele iubirii”.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.