Robi o acuză pe Julia pentru despărțirea Robertei de Sebastian: „Se ceartă din cauza ta”. Cum răspunde blondina criticilor aduse

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iul 2024, 13:22

Ce s-a întâmplat între Julia și Robi

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de vineri din „Casa iubirii” atmosfera a fost tensionată, întrucât, de la o scânteie aruncată de Patrick, Julia și Robi au ajuns la un adevărat scandal.

În episodul de joi, Julia a spus despre Robi că este un om cu două fețe, iar Patrick a readus în discuție acest subiect. Acest lucru a alimentat, însă, un conflict de proporții între cei doi concurenți din „Casa iubirii”.

De ce spune Julia că Robi este un mincinos

Imediat cum a început transmisiunea video între casa fetelor și casa băieților, Patrick i-a reamintit Juliei că: „Ai spus, la un moment dat, ieri o vorbă ce mi-a rămas puțin în cap.

Ai spus de Robi că este duplicitar”.

Deși tânăra nu a vrut să dea curs unui conflict, Robi s-a arătat foarte curios, întrucât nu a ținut minte, cu exactitate, ce s-a discutat în ediția anterioară a emisiunii.

Julia: „Da.(...) Am avut discuția asta ieri, nu mai e cazul să o redeschidem”.

Robi:   „Eu habar nu am despre ce vorbești”.

Citește și: Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

Ulterior, Virginia a intervenit în discuția celor doi, pentru a lămuri contextul: „Ai spus tu, în episodul care s-a difuzat, că Julia are o satisfacție când se despart cuplurile”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Robi i-a adus acuzații dure Juliei pentru despărțirea Robertei de Sebastian 

Robi a confirmat declarațiile făcute despre Julia, însă nu a înțeles de ce Julia l-a acuzat că minte: „Da și de ce sunt duplicitar? E adevărat. În momentul în care un cuplu sau cineva care interacționează se ceartă din cauza ta și știi că băiatul respectiv a interacționat cu tine și tu ești, oarecum, cauza, ai o satisfacție”.

Blondina a înțeles la ce cuplu s-a referit tânărul și a explicat că nu are nicio legătură cu despărțirea lor: „Eu nu știam și cred că nimeni nu știa, contraziceți-mă dacă nu este așa, că Sebastian și Roberta s-au despărțit din cauza mea!(...) Nu am cauză!”.

Robi, foarte revoltat, i-a spus Juliei: „Cum nu ai?! S-au certat și din cauza ta! Pe Roberta a deranjat-o că Sebastian a stat de vorbă cu tine”.

Citește și: Apropriere suspectă între Julia și Sebastian! „Cred că o să primiți un date”. Concurenții intră la bănuieli

Julia:  Am să te rog să te uiți exact la tot ceea ce s-a întâmplat și după aia să vii aici cu chestii de genul. Ei nu s-au despărțit din cauza mea!”

Robi:   „Ferească Dumnezeu! Trebuie să iau o foaie și un pix să-ți desenez, să te uiți bine pe ea, s-o studiezi, pentru că nu înțelegi”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.