O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig

Autor: Diana Bostan

Tânăra a fost luată de valuri în timpul unor sărituri de pe dig

Sursa: Pixabay

O tânără în vârstă de 25 de ani a sfârșit într-un mod tragic pe o plajă din Constanța. Aceasta a fost luată de valuri după ce a sărit de pe un dig.

O nouă tragedie a avut loc la malul mării, duminică după-amiază, în Constanța. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost scoasă inconștientă din valuri, pe o plajă din Constanța.

Citește și: Ea este Larisa, tânăra care a sfârșit alături de tatăl ei în râul Buzău. Ce postase adolescenta cu puțin timp înainte de tragedie: „Nu renunța la visul tău”

Tânăra a fost luată de valuri după ce a făcut mai multe sărituri de pe dig

Potrivit observatornews.ro, turiștii care se aflau pe plajă au fost martorii unui eveniment dramatic, când fata a fost salvată din apă de un alt turist, dar, din păcate, eforturile de resuscitare au fost în zadar.

Citește și: ''Nu ieșise la suprafață de câteva minute'' Un băiat de 14 ani din Suceava s-a înecat într-un baraj

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Salvamarii au început imediat manevrele de resuscitare, iar un echipaj SMURD a sosit rapid la fața locului pentru a oferi asistență. În ciuda eforturilor depuse timp de zeci de minute, tânăra nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul, notează sursa menționată anterior.

Se pare că înainte de tragedie, tânăra a fost văzută făcând sărituri de pe dig, deși steagul roșu nu era arborat.

Cu doar câteva ore înainte de acest incident, un alt bărbat a fost salvat de la înec, ceea ce subliniază pericolele constante ale mării chiar și în absența avertismentelor oficiale.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.