Și-a dat sau nu Gabi Bădălau copiii afară din casă? Adevărul despre acuzațiile aduse de fosta soție, Claudia Patrascanu: „Este un subiect foarte sensibil”

Autor: Andrei Costanda

Gabi Bădălău a vorbit despre momentul în care Claudia Pătrășcanu și copii lor au părăsit domiciliul

Sursa: Kanal D

Gabi Bădălău răspunde acuzațiilor fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu, negând vehement că și-ar fi dat copiii afară din casă și susținând că investește considerabil în educația și bunăstarea lor.

După o relație tumultoasă și un divorț intens mediatizat, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să își arunce acuzații reciproce. Invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bădălău a avut ocazia să răspundă la unele dintre cele mai sensibile subiecte legate de relația și divorțul său, dar și despre rolul său de tată.

Gabi Bădălău: „Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei”

Una dintre cele mai grave acuzații lansate de Claudia Pătrășcanu este că Bădălău și-ar fi dat copiii afară din casă. În cadrul emisiunii, Bădălău a negat vehement acest lucru, explicând că decizia de a părăsi locuința comună i-a aparținut Claudiei și că el nu și-ar fi dorit niciodată să se ajungă la acest punct.

„De câte ori vorbesc despre copii, este un subiect foarte sensibil.

Eu nu mi-am dat copiii niciodată afară din casă, cel mai de preț lucru pentru mine sunt copiii. Eu trăiesc pentru a le oferi un viitor stabil și frumos copiilor mei. Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei”
, a declarat Bădălău.

În urma divorțului, cei doi copii ai cuplului au rămas în grija mamei, iar Bădălău a fost acuzat că nu contribuie suficient la întreținerea lor.

Claudia Pătrășcanu a susținut că cheltuielile lunare pentru întreținerea casei și a copiilor se ridică la 3.000-4.000 de euro, solicitând majorarea pensiei alimentare la 4.000 de euro pe lună. În replică, Bădălău a afirmat că a prezentat extrase bancare în instanță care dovedesc sumele considerabile pe care le-a oferit pentru copii.

„M-am săturat de toate acuzele ei nefondate, de toate jignirile ei, de toate problemele pe care mi le-a făcut și încerc să mă focusez doar pe creșterea și pe educația copiilor”, a adăugat acesta.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Imaginile inconștienței pe Transfăgărășan! Oamenii ies din mașini și hrănesc urșii: „Crezi că o poză e mai importantă decât viața fiicei tale?”

Gabi Bădălău a vorbit despre divorțul de Claudiu Pătrășcanu

Bădălău a subliniat că a investit foarte mult în educația și bunăstarea copiilor, contrazicând astfel acuzațiile fostei sale soții.

„Eu Claudiei îi ofer foarte mulți bani pentru copii sau pentru nevoile lor”, a spus el, fără a divulga suma exactă pe care o plătește lunar.

Afaceristul a abordat și momentul controversat în care Claudia l-a acuzat că i-ar fi dat afară din casă. Bădălău a explicat că plecarea a fost orchestrată de Claudia, care a dorit să atragă atenția mass-mediei.

„Înainte să plece, ea a pus acel mesaj pe Facebook. Cred cu certitudine, ea e genul de persoană care trăiește din atenția mass-mediei. Eu cred acum, după 5 ani. A plecat cu surle și trâmbițe. Cred că a avut un plan, a sunat la Poliție, a plecat cu 100 de lei. Nu am dat-o afară, nu am vrut să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț”, a explicat Bădălău.

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!