„Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul!”. Gabi Bădălău, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Claudia Păstrășcanu, fosta membră Exotic

Autor: Andrei Costanda

Gabi Bădălău a oferit detalii din culisele relației sale cu Claudia Pătrășcanu

Sursa: Kanal D / Instagram Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a dezvăluit că nu a iubit-o pe Claudia Pătrășcanu la începutul relației, iar problemele dintre ei au culminat cu un divorț plin de acuzații și scandaluri.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un fost cuplu faimos din showbiz-ul românesc, au avut parte de o relație plină de suișuri și coborâșuri. Deși la începutul relației, Gabi a recunoscut că nu o iubea pe Claudia, cei doi au ales să-și întemeieze o familie și au împreună doi băieți. Recent, afaceristul a dezvăluit motivele pentru care a ajuns la divorț și dificultățile pe care le-au întâmpinat pe parcursul căsniciei lor.

Gabi Bădălău a spus adevărul despre începuturile relației cu Claudia Pătrășcanu

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău a discutat deschis despre începuturile relației sale cu Claudia Pătrășcanu. El a mărturisit că relația lor nu a urmat etapele obișnuite ale unei povești de dragoste, iar sarcina Claudiei, la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, a schimbat radical cursul vieților lor.

„Eu cu fosta mea soție nu am avut o poveste de dragoste așa cum mi-am dorit și să fie normal, să trecem prin anumite etape și apoi să existe o sarcină. Ne-am cunoscut, după 2-3 săptămâni-o lună, a rămas însărcinată. Aveam 25-26 de ani și îmi doream copilul. Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul. M-am sfătuit cu părinții, nu am ținut cont de ei și am făcut copilul.

Totul fără să ne cunoaștem ca oameni, fără să avem o istorie. Părinții au zis că nu o cunosc, a rămas gravidă în prima lună și că mă grăbesc. După al doilea copil, am făcut nunta și botezul. Nu, părinții nu m-au obligat să mă căsătoresc. A fost decizia mea. Poate am fost obligat sau apăsat de familia Claudiei. Nunta a fost superbă și făcută din suflet, că așa am simțit.
Nu are legătură cu funcțiile tatălui meu de la vremea respectivă”
, a explicat Gabi.

Citește și: Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență la spital

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Gabi Bădălău: „Nu, nu a fost o soție bună”

Decizia de a continua relația și de a avea copii a fost influențată de dorința lui de a fi tată, dar și de sfaturile părinților săi.

În ciuda circumstanțelor, Gabi afirmă că nunta a fost organizată din suflet, fără legătură cu poziția tatălui său la acea vreme.

În cadrul aceleași emisiuni, Gabi a recunoscut că a avut o relație extraconjugală care a contribuit semnificativ la destrămarea mariajului.

„Problemele cred că au apărut pentru că nu ne-am cunoscut ca prieteni, ca oameni și am ars anumite etape. Într-o lună era gravidă. Nu, nu a fost o soție bună. Eu am petrecut mult timp cu copiii. Da, i-am greșit, am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că am sărit calul și îmi afectează relația, m-am dus la Claudia și i-am zis să mă ierte. Dar ea a preferat circul”, a povestit el.

În prezent, deși nu mai formează un cuplu, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu par să fi găsit o cale de a coexista în armonie pentru binele copiilor lor, lăsând în urmă scandalurile care au marcat finalul relației lor.

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!