SURSE: Descoperire macabră pe o stradă din Vaslui! Un craniu uman ar fi fost găsit și adus de un câine. Poliția a deschis un dosar penal

Autor: Laura Macovei

Craniu uman descoperit pe o stradă din Vaslui

Sursa: Cancan

Un craniu a fost descoperit pe o stradă din Vaslui, iar autoritățile au fost alertate imediat. Poliția a deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse, craniul ar fi fost adus pe strada Alexandru Vlahuță din municipiu de către câini. 

Citește și: Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu cred că moartea acestuia a fost un accident: „Halucina în ultima vreme”

Craniu uman descoperit pe o stradă din Vaslui

Descoperirea macabră a avut loc într-o zonă des frecventată de câini, prin urmare și concluzia la care au ajuns anchetatorii.

Craniul ar fi fost adus de animale pe stradă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, împreună cu specialiștii Serviciului Criminalistic și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. Aceștia au demarat cercetările în zonele adiacente locului unde a fost găsit craniul. 

Ancheta continuă, întrucât nu s-au descoperit alte fragmente osoase. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Craniul a fost preluat de polițiștii criminaliști și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui și urmează să fie supus unei expertize amănunțite pentru a se stabili vechimea și proveniența acestuia.

Citește și: Crimă urmată de sinucidere în Capitală! Un bărbat și o femeie au fost găsiți fără viață într-un apartament din Sectorul 4

În același timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În funcție de rezultatele expertizei medico-legale, autoritățile vor dispune măsurile legale necesare.

 

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!