Marina, doctorița ucisă în propriul cabinet din Brăila, a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați. Înmormântarea a avut loc în Republica Moldova

Autor: Diana Bostan

Doctorița ucisă la Brăila a fost condusă pe ultimul drum

Sursa: Facebook/ Captură Observatornews

Marina, victima unei crime șocante din Brăila, a fost condusă luni, 22 iulie, pe ultimul drum în orașul său natal, Chișinău.

Familia a decis să o ducă pe Marina în Republica Moldova, unde trupul ei neînsuflețit a fost depus la o capelă pentru ca cei apropiați să-și poată lua rămas bun, notează Spynews. Înmormântarea a avut loc ieri, marcând un moment de profundă tristețe pentru cei care au cunoscut-o.

Citește și: „A făcut tot ce a putut ca să ne ducă pe piste greșite”. Cum a încercat să păcălească poliția criminalul din Brăila?

Marina, doctorița ucisă la Brăila, a fost condusă pe ultimul drum

Crima care a zguduit Brăila rămâne nerezolvată, iar autoritățile continuă să investigheze motivele și circumstanțele în care Marina a fost ucisă. Un bărbat a fost interogat în legătură cu acest caz, iar anchetatorii analizează multiple probe pentru a descoperi adevărul.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal

Marina a fost atacată și înjunghiată în cabinetul ei stomatologic acum câteva zile, ceea ce a declanșat o anchetă de amploare. Familia ei, cu inima frântă, speră ca vinovatul să fie prins și să răspundă pentru faptele sale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

După tragicul incident, trupul neînsuflețit al Marinei a fost transportat în Chișinău, unde familia și prietenii s-au adunat la capelă pentru a-și lua rămas bun. Înmormântarea a avut loc luni, 22 iulie, marcând o pierdere imensă pentru toți cei care o cunoșteau și o iubeau.

Mama principalului suspect susține că fiul ei este nevinovat

Ultimele descoperiri arată că ADN-ul suspectului în cazul uciderii Marinei a fost identificat sub unghiile acesteia.

Deși investigațiile sunt în curs, bărbatul afirmă că este nevinovat, menționând că singura sa legătură cu Marina a fost în calitate de pacient.

Citește și: Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care ar fi ucis-o pe dentista Marina Gavril

Potrivit Antena3CNN, mama suspectului a intervenit în apărarea fiului său, declarând cu fermitate că el nu este un criminal și negând orice posibilitate ca acesta să fie implicat în crimă.

”Dânșii declară și spun că l-au luat de la poartă, din taxi. Noi nu suntem criminali, avem copii, noi am muncit. Nu putea să o omoare pentru un milion sau două milioane pentru o măsea. Nu se poate așa ceva”, a mărturisit mama principalului suspect, la  antena3.ro.

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!