Mesaje de Sfânta Maria Mare pentru sărbătoriții zilei: „Să trăiești cu numele și să ai doar motive de bucurie!”

Autor: Bianca Vidoi

Mesaje de Sfânta Maria Mare 2024

Sursa: Unsplash

Adormirea Maicii Domnului este o sărbătoare importantă pentru credincioși, fiind cunoscută în popor și ca Sfânta Maria Mare.

Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare este pomenită anual la data de 15 august 2024, atunci când cele peste 2 milioane de persoane ce îi poartă numele Fecioarei Maria își celebrează onomastica. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite sărbătoriților.

Mesaje de Sfânta Maria Mare pentru sărbătoriții zilei

Adormirea Maicii Domnului este considerată una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox, iar peste 2 milioane de români îi poartă numele Fecioarei Maria sau diferite derivate ale acestuia.

În această zi de sărbătoare este recomandat să le transmitem gândurile noastre bune persoanelor dragi, chiar dacă acest lucru se realizează prin intermediul unui mesaj. Iată o listă din care puteți alege mesajele potrivite pentru sărbătoriții din viața voastră:

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţă mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi.

Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine!

O sărbătorim pe Fecioara Maria şi te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blânda, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău!

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sfânta Maria, la mulţi ani!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine.

Iți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!

În ziua Sfintei Maria, îți doresc o floare de iubire și un strop de bucurie în inima ta. Să ai o zi minunată și binecuvântată!

La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca în această zi specială să primești darurile dragostei, sănătății și fericirii în inima ta!

În ziua Sfintei Maria, să ai parte de bucurii și împliniri, iar viața să îți fie plină de lumină și speranță!

Cu ocazia Sfintei Maria, îți trimit cele mai sincere urări de bine, sănătate și multă iubire. Să ai o zi minunată, așa cum ești tu!

Sărbătoarea Sfintei Maria să îți aducă liniște în suflet, zâmbete pe buze și momente frumoase alături de cei dragi!

Citește și: Românii vor avea parte de o nouă minivacanță în luna august 2024: Ce se întâmplă cu persoanele care nu primesc liber de la locul de muncă

În ziua Sfintei Maria, îți doresc o inimă curată, gânduri bune și vise împlinite. Să fii mereu înconjurat/ă de iubire și armonie!

Cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria, să ai parte de toate lucrurile frumoase și sănătoase în viața ta.

La mulți ani!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

În această zi specială, te îmbrățișăm cu dragoste și îți dorim tot binele din lume. Fie ca Sfânta Maria să îți aducă noroc și împliniri!

În ziua Sfintei Maria, să îți fie inima plină de bucurie și iubire, iar sufletul încărcat de binecuvântări! La mulți ani cu sănătate și fericire!

Cu ocazia Sfintei Maria, primește cele mai calde urări și îmbrățișări. Fie ca această zi să fie un început minunat pentru noi oportunități și realizări!

Urări de Sfânta Maria Mare 2024

Sper ca în această zi să ai parte doar de momente frumoasă alături de cei dragi. La mulți ani, Maria!

Îți doresc doar fericire și multă împlinire. Această zi să-ți aducă tot ceea ce îți dorești. La mulți ani!

Tu ne aduci zâmbetul tuturor pe buze. La mulți ani, draga mea!

Fie ca această zi să-ți aducă lumină în suflet. La mulți ani!

Sfânta Maria Mică să te călăuzească și să-ți ocrotească pașii. La mulți ani, suflet luminos!

Nu puteam să-mi doresc o persoană mai frumoasă în viața mea. La mulți ani, Maria!

 

Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor.

De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!