Doliu în familia Nadiei Comăneci! Celebra gimnastă a transmis un mesaj dureros în mediul online

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 aug 2024, 23:55

Nadia Comăneci este în doliu, după ce socrul ei, Harold Conner, s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani.

Harold Conner, socrul celebrei gimnaste Nadia Comăneci, s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani, lăsând în urmă multă durere și suferință. Vestea tragică a fost confirmată de Nadia Comăneci printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

Citește și: Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”

Socrul Nadiei Comăneci s-a stins din viață

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, traversează momente extrem de dificile în urma pierderii lui Harold Conner, care a fost nu doar un tată și socru iubitor, ci și o figură importantă în viața familiei lor. Relația strânsă pe care gimnasta o avea cu socrul său a fost evidentă în numeroasele ocazii în care aceasta și-a exprimat aprecierea și respectul față de el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

În urmă cu trei ani, Nadia a sărbătorit alături de Harold împlinirea vârstei de 90 de ani, postând pe rețelele de socializare imagini de la aniversare.

Legătura puternică dintre ei a fost subliniată încă o dată prin mesajul plin de emoție pe care l-a transmis în urma decesului acestuia. 

Mesajul transmis de Nadia Comăneci

Mesajul Nadiei Comăneci a stârnit o avalanșă de reacții, fanii ei oferindu-i susținerea de care are nevoie în aceste clipe grele. Alături de Bart Conner și de fiul lor, Dylan, Nadia își găsește puterea de a trece prin această pierdere imensă.

Citește și: Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat, la solicitarea Nadiei Comăneci și a lui Mihai Covaliu! Ce a spus președintele FIG despre gimnasta română

„Odihnește-te în pace, Harold! Ești un bărbat extraordinar și iubitor. Te iubim!” a fost mesajul postat de celebra gimnastă pe Facebook.