„De oriunde vine, aia ne cere”. Ce a cerut de mâncare Mihaela Cambei la întoarcerea în țară

Autor: Andrei Costanda

Mihaela Cambei a obținut medalia de argint la haltere la JO de la Paris 2024

Sursa: Instagram / Mihaela Cambei

După ce a adus prima medalie olimpică pentru România la haltere feminin, Mihaela Cambei a fost primită acasă cu emoție și cu meniul ei de mâncare preferat.

Mihaela Cambei, sportiva care a purtat cu mândrie drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, s-a întors acasă la Dofteana cu o primire emoționantă.

Ce a cerut de mâncare Mihaela Cambei la întoarcerea în țară

Încărcată de onoarea și greutatea medaliei de argint câștigate, Mihaela a fost întâmpinată cu lacrimi de bucurie și cu meniul special pe care îl cere de fiecare dată când se întoarce de la competiții: cartofi prăjiți cu șuncă.

„De oriunde vine, aia ne cere”, a spus Florin Cambei, tatăl sportivei, cu un zâmbet mândru pe buze.

Mihaela, care a început să practice sportul de mică, nu a avut inițial halterele în vizor. Începutul ei a fost în gimnastică, dar rapid a realizat că pasiunea ei adevărată se află în altă parte. Mama Mihaelei își amintește cu drag cum fiica ei se chinuia să ridice greutăți improvizate dintr-o coadă de mătură, iar mai târziu, tatăl ei i-a făcut o halteră din fiare pentru a se putea antrena acasă.

Anii de muncă intensă și sacrificiile Mihaelei au culminat cu această medalie de argint la Paris, cea mai importantă realizare din cariera sa de până acum.

„Mă simt extraordinar de bine, pentru că am muncit ani de zile pentru această medalie și este cea mai importantă din cariera mea”, a declarat Mihaela Cambei, radiind de fericire.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citește și: TAS a respins contestația americanilor. Medalia de bronz rămâne la Ana-Maria Bărbosu

Citește și: Mărturii terifiante făcute de vecinii bărbatului din Tecuci ucis de propriul fiu: ,,Umblă beat, e turbat”. Ce intenționa să facă presupusul criminal după ce a comis oribila faptă

Au început pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028

Întoarcerea acasă a fost un moment deosebit pentru toată familia Cambei, care aștepta cu nerăbdare să o îmbrățișeze și să îi pregătească mâncarea preferată. Deși a concurat într-un sport dur, unde fiecare ridicare este o provocare enormă, Mihaela a demonstrat că are forța și determinarea necesare pentru a deveni una dintre cele mai mari sportive ale României.

În timp ce Mihaela și-a sărbătorit victoria acasă, alți sportivi români se întorceau și ei de la Paris.

Printre aceștia se numără Delvine Meringor, care a reprezentat România în proba de maraton și a încheiat competiția pe locul 7, înregistrând cel mai bun timp al sezonului pentru ea.

Olimpiada de la Paris s-a încheiat, dar pregătirile pentru următoarea ediție, care va avea loc la Los Angeles, au început deja. Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, a transmis un mesaj de încurajare pentru toți sportivii: „Parisul s-a terminat, Los Angeles a început.

Și a început de ieri, de când s-au terminat Jocurile Olimpice de la Paris.”