Atac în plină zi, în Constanţa: Un bărbat de 72 de ani a fost împuşcat în propria curte: „Pentru bani” Victima se afla în casă cu mama sa

Autor: Laura Macovei

Incident grav în Constanța. Un bărbat a fost împușcat în propria curte, iar ținta ar fi fost, de fapt, mama sa

 
Sursa: Cancan

Un caz șocant a avut loc în centrul oraşului Constanţa, unde un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost împuşcat în plină zi de un atacator necunoscut.

Un bărbat din Constanța a fost împușcat în față  de un agresor necunoscut în timp ce era în casă cu mama lui.

Citește și: Jandarmul găsit împușcat în cap a murit la spital. Gestul făcut de tânărul de 24 de ani cu doar câteva zile înainte de tragedie

Bărbatul de 72 de ani a ajuns la spital

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:30, când victima, aflată în casă împreună cu mama sa, a fost alertată de prezenţa unui străin în curtea sa.

Când bărbatul a ieşit să vadă cine îl caută, a fost atacat fără avertisment, primind un proiectil direct în faţă. Atacatorul a folosit un pistol cu bile pentru a-l răni pe bărbat şi a reuşit să fugă înainte de sosirea poliţiei.

Deşi rănit, bărbatul a încercat să îl urmărească pe agresor, dar fără succes. Vecinii, martori la eveniment, se tem că atacatorul ar putea fi un hoţ, care avea intenţia să fure banii pensionarei.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile suferite.

„Ce o fi zis că bătrâna are bani, că ea stă singură săraca şi băiatul vine în fiecare zi şi are grijă de ea. Dacă nu era băiatul aici? Intra peste ea, o ameninţa cu pistolul să scoată banii. Asta era intenţia",  „Pentru bani. Ce luase pensia bătrâna acum câteva zile", spun vecinii, potrivit Observator.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Imediat după atac, zona a fost împânzită de poliţişti, care au început să caute urme şi indicii ce ar putea duce la identificarea şi prinderea agresorului. 

Citește și: Partidă de vânătoare cu deznodământ tragic: Cadavrul unui tânăr de 24 de ani a fost găsit pe un câmp din Timiș. Tatăl băiatului a refuzat să ofere declarații fără un avocat

În Constanţa, ancheta este în plină desfăşurare.

„La fața locului au fost direcționate toate patrulele Poliției Municipiului Constanța. De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu și Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la fața locului", Olimpia Ceară, IPJ Constanța.