Doi tineri din Mehedinți au sfârșit sub roțile unui TIR. Una dintre victime abia absolvise liceul

Autor: Diana Bostan

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident produs în Drobeta Turnu Severin.

Sursa: Captură Actual Mehedinți

Doi tineri și-au pierdut viața miercuri, 14 august, într-un accident devastator pe Centura Drobeta Turnu Severin.

Un accident tragic s-a produs pe Centura Drobeta Turnu Severin, în urma căruia doi tineri au murit. Din primele informații, mașina în care se aflau cei doi tineri a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR.

Citește și: Tragedie pe drumurile din Bihor: Trei persoane și-au pierdut viața după un teribil accident rutier

Doi tineri și-au pierdut viața în accident

Potrivit observatornews.ro, unul dintre tineri, recent absolvent de liceu, și un alt pasager și-au pierdut viața în urma coliziunii. Accidentul s-a produs în jurul primelor ore ale dimineții, iar echipele de intervenție au fost solicitate de urgență.

Citește și: Ei sunt cei cinci tineri morți în accidentul din Hunedoara. Doi dintre aceștia așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a copiilor lor: „Ai fost totul pentru mine”

Trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au fost mobilizate pentru a face față situației critice. Printre resursele trimise pe teren s-au numărat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

"La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ", a transmis ISU Mehedinţi.

Victimele nu au răspuns manevrelor de resuscitare

Potrivit ISU Mehedinți, pompierii au lucrat intensiv pentru a scote victimele din mașină, folosind echipamentele de descarcerare. Din păcate, cei doi tineri au fost declarați decedați la fața locului de către echipa medicală.

Citește și: Tragedie pe o șosea din Hunedoara: Cinci tineri și-au pierdut viața într-un accident violent, după ce mașina s-a lovit frontal de un cap de pod

În urma accidentului, pompierii au asigurat și măsurile necesare pentru prevenirea unor eventuale incendii, având în vedere gravitatea impactului.