Moarte cumplită pentru un tânăr de 23 de ani, în Sebeș. Acesta intrase în baltă pentru a se răcori, dar a rămas blocat în mâl

Autor: Laura Macovei

Tânărul a intrat în baltă pentru a se răcori, dar totul s-a transformat într-o tragedie

Sursa: Ziarul Unirea

Un tânăr de doar 23 de ani și-a găsit sfârșitul în mod tragic. Tânărul a intrat într-o baltă pentru a se răcori în timpul unei zile caniculare, însă ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de relaxare s-a transformat rapid într-o luptă disperată pentru viață.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Șibot, joi după-amiază. Balta aparent inofensivă în care a intrat tânărul ascundea un pericol mortal: mâlul de pe fundul acesteia. După ce a intrat în apă, tânărul a rămas blocat în mâl și, din păcate, nu a reușit să se elibereze.

Citește și: Un tată și-a salvat fiica din râul Timiș, dar a plătit cu propria viață. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Un tânăr a murit după ce a intrat într-o baltă să se răcorească

Într-o zi caniculară, tot ceea ce își dorea tânărul era o zi de relaxare și bălăceală. Însă, totul a rezultat într-o adevărată tragedie. Acesta a rămas blocat în mâl și nu a mai putut ieși la suprafață.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Potrivit ziarulunirea.ro, Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială scafandri cu barcă și o EPA.

Citește și: Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări

Când pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să-l scoată din apă, el se afla deja în stop cardio-respirator. Deși medicii au încercat să-l resusciteze, toate eforturile au fost în zadar, iar tânărul a fost declarat decedat.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.