Tu ai văzut-o? Melania a dispărut misterios în timpul unei vacanțe în Turcia. Ce spune prietena care o însoțea

Autor: Laura Macovei

O femeie din Argeș a dispărut în timpul vacanței sale în Turcia. Prietena sa a povestit ultimele ore de dinainte de dispariție

Sursa: colaj (Libertatea&Pexels)

O femeie din Câmpulung Muscel, județul Argeș, a dispărut în mod misterios în timpul unei vacanțe în Turcia, iar familia și autoritățile sunt în stare de alertă.

Melania Nicoleta Toma, în vârstă de 39 de ani, a fost văzută ultima dată în Istanbul, unde se afla într-o excursie împreună cu o prietenă, potrivit informațiilor transmise de Antena 3.

Citește și: Le Figaro: Trupul magnatului britanic Mike Lynch şi al fiicei sale, Hannah, ar fi fost descoperite pe epava iahtului Bayesian

Ce i-a spus Melania prietenie sale, înainte să dispară

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce cele două prietene s-au cazat în aceeași cameră de hotel, pe 15 august. La câteva zile după sosire, Melania i-a spus prietenei sale că intenționează să iasă la plimbare și că va lua un taxi. Cu toate acestea, ea nu s-a mai întors la hotel, iar telefonul său mobil a fost închis, fără a mai putea fi contactată de atunci.

Situația a devenit și mai îngrijorătoare când familia Melaniei a realizat că ea nu s-a întors în România, deși le-a spus părinților că va reveni acasă. Melania avea un bilet de avion pentru data de 22 august, însă autoritățile nu au niciun indiciu că ar fi trecut frontiera.

Prietena care o însoțea pe Melania a declarat autorităților că aceasta nu era într-o stare emoțională prea bună, fiind încă afectată de un divorț recent, încheiat în 2022.

Aceasta a fost ultima persoană care a văzut-o pe Melania înainte de dispariție și a relatat că, la momentul plecării, prietena ei părea îngândurată și abătută.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Un bărbat din Suceava a rămas fără 215.000 de lei, după ce și-a instalat o aplicație pe telefon. Totul ar fi pornit după ce a accesat un link un link referitor la investiții

De la momentul dispariției, nimeni nu a reușit să o mai contacteze pe Melania, iar familia, disperată, a cerut ajutorul publicului pentru a o găsi. Oricine are informații despre locul unde s-ar putea afla Melania este rugat să contacteze autoritățile la numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932 sau să apeleze numărul de

urgență 112.

Descrierea Melaniei: înălțime de 160 cm, greutate de aproximativ 70 kg, păr negru, drept și ochi căprui. Autoritățile continuă investigațiile, iar familia speră să primească vești despre Melania cât mai curând.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.