Mihaela Homa, primele declarații după ce a reluat legătura cu Robert: „Sunt foarte fericită”. Ce compliment i-a făcut fostul concurent de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Mihaela și Robert s-au revăzut

Sursa: Instagram mihaela.homa/ robert_chirescu05

Recent, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii”, a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a vorbit despre o interacțiune pe care a avut-o de curând cu Robert.

Recent, Mihaela Homa a reluat legătura cu Robert Chirescu, tânărul cu care s-a aflat într-o cunoaștere în „Casa iubirii”. Cei doi au făcut un meci live pe TikTok, în cadrul căruia au discutat diverse subiecte.

Ce declarații a făcut Mihaela Homa, după ce a reluat legătura cu Robert

Pe live, tânăra a fost deschisă cu el, însă ea nu a văzut același lucru din partea fostului ei partener, care a fost reținut: „Eu am acceptat ca să-mi demonstrez mie, în primul rând, că chiar nu mai

am sentimentele pe care le-am avut. Eu m-am simțit pe mine foarte detașată, am putut să discut orice cu el, zâmbind”.

Însă, cu toate acestea, Robert nu s-a putut abține din a o complimenta pe Mihaela. Aceasta fusese restricționată de TikTok, iar tânărul i-a spus blondinei: „Prea multă frumusețe este interzisă”.

La „Culisele iubirii”, Mihaela Homa a ținut să comenteze respectivul gest al fostului concurent de la „Casa iubirii”: „Cu siguranță cu gluma asta poate a vrut să mai atragă atenția, să inducă lumea în eroare, că ar mai fi

loc de ceva între noi doi”.

Citește și: Mihaela Homa, declarație surprinzătoare de dragoste pe rețelele sociale: „Las totul, să fug cu tine-n lume. N-am întâlnit așa conexiune”

Bianca Comănici: „Să înțeleg că n-ai fost impresionată de complimentul făcut de Robert”.

Mihaela Homa: „M-a amuzat, atâta tot, dar nu m-a dat pe spate”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Care este situația amoroasă a Mihaelei Homa, în prezent

În ciuda interacțiunii pe care a avut-o pe TikTok cu Robert, câștigătoarea sezonului 2 din „Casa iubirii” a explicat că nu mai poate fi nimic între ei, înafară de o relație de amiciție, întrucât sentimentele lor s-au consumat pe parcursul show-ului matrimonial. În plus, Mihaela a explicat că nu vrea o relație la distanță.

„Nu cred că ar funcționa între noi, dacă am încercat acolo (n.r.

în Casa iubirii) atâta timp... Într-un an de zile dacă doi oameni nu reușesc să fie împreună... Și distanța... Eu am mai spus, nu-mi mai doresc pe cineva care să fie la distanță. Mi-am dat seama că nu funcționează”, a spus blondina.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Robert de la Casa Iubirii! Fostul concurent a pierdut o persoană dragă din viața lui: „A decedat”

La „Culisele iubirii”, Mihaela Homa a mai fost întrebată și dacă, în prezent, este într-o relație, însă tânăra a ezitat să-i ofere Biancăi Comănici un răspuns concret: „Până nu am inel pe deget, nu o să confirm nimic. Când o să am inelul o să spun: „Da, sunt împreună cu cineva, sunt foarte fericită”. Până atunci sunt singură”.

Surse foto: Instagram mihaela.homa/ robert_chirescu05

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.