Scene de groază în Capitală: Un bărbat a fost găsit cu un cuţit înfipt în spate, într-o staţie de tramvai: „I-a distrus plămânii”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 aug 2024, 10:40

Un conflict spontan a izbucnit între victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, și doi tineri care călătoreau împreună cu acesta în tramvai

Sursa: colaj (pexels&Captură Observator)

O scenă șocantă, desprinsă parcă dintr-un film de groază, a avut loc într-o stație de tramvai din Sectorul 2 al Capitalei, unde un bărbat a fost găsit cu un cuțit înfipt în spate.

Un conflict spontan a izbucnit între victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, și doi tineri care călătoreau împreună cu acesta în tramvai.

Citește și: Moarte cumplită pentru un curier, presupus român, în Marea Britanie. Acesta a fost târât aproape 1 km, după ce a încercat să oprească un hoț care îi furase duba

Bărbat înjunghiat cu un cuțit discută cu polițiștii în stația de tramvai

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:30. Conform Observatornews, altercația a escaladat rapid și a dus la un act de violență extremă. Cei doi tineri l-au atacat pe bărbat și i-au înfipt un cuțit în spate, după care au fugit de la locul faptei.

Bărbatul, deși grav rănit, a reușit să ajungă într-o stație de tramvai din apropiere, unde a fost găsit discutând cu polițiștii care au sosit la fața locului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Polițiștii îi caută pe cei doi agresori

Poliția Capitalei, alertată printr-un apel la 112, a intervenit rapid și a deschis o anchetă pentru a-i identifica și prinde, ulterior, pe cei doi agresori.

Citește și: Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit! Totul ar fi pornit de la un conflict

„Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan declanșat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o stație din Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul subunității menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", transmite Poliția Capitalei.